Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
Calls planta del peu poden produir per pressió de fregament

Callos a la planta del peu


Perquè es produeixen els calls als peus


Els calls a la planta del peu es poden produir per diferents motius. Un dels motius de tenir durícies als peus és la contante pressió de fregament en aquesta zona que ens surt el call un exemple és (la persona que tingui un treball com per exemple un jardiner que hagi d'estar tot el dia amb el rastell seva treball li requereix fer molta pressió i fregar constantment la planta del peu altre exemple el mecànic que ha d'estar de genolls tota la pressió i fricció ho fa a la planta del peu) és aquest el motiu que li surtin durícies a la planta del peu.

Com he dit anterior ment les dureses a la planta del peu pot ser causat per diferents motius.
- Dureses a la planta del peu
- Postures en el treball.
- Calçat nou.
- Calçat estret.
- Postures inadequades.
- Sabates de taló.
- Peus cavus amb molt pont.
- Peus plans.

Anirem desgranant i analitzant el perquè dels calls a la planta del peu una per una per eliminar per una vegada per totes els calls a la planta del peu.

Postures en el treball

En molt oficis de treballs de vegades hem de treballar amb males postures resintiéndonos tot el punt de suport i de fregament comptant a la planta del peu, aquest és el motiu de tenir durícies als peus per combatre les durícies als peus hem de portar un calçat ample que el peu no se senti atapeït ni pressionat en cap moment i posar-lo en aquest calçat unes plantilla de silicona perquè ens esmorteeixi perquè el punt de pressió es menor. Les plantilles de silicona són plantilles que esmorteeixen és com si fos un matalàs i la seva qualitats principals són l'amortiment i la comoditat de portar-les estan recobertes d'un vellut que al peu li fa sentir còmode i relaxat.
Callos a la planta del peu

Calçat nou


El calçat nou és un dels motius, que en moltes ocasions ens surt durícies a la planta del peu, pel motiu que ens estreny massa o la pell no s'ha flexibilitzat i ens fa un mal que se'ns és impossible caminar amb ells produint- dureses a la planta del peu per acabar amb aquest problema tenim 2 opcions.
Una seria utilitzar dilatador de calçat per flexibilitzar la pell i que s'estiri o bé ficar-los en la forma perquè la sabata s'estiri i s'estovi i se'ns sigui còmode dur-lo és un error no posar remei i pensar que amb el temps de portar-lo posat la sabata de donar i flexibilitzés perquè perquè això passi pot passar bastant temps i en aquest temps d'espera no puguem caminar bé per culpa dels calls quan aquest problema el podem solucionar des del primer dia.
 

Sabates de taló


En aquest apartat he buscat una foto que se'ns veu molt bé el que us vull explicar en portar sabates de taló.
Fixem-nos en la foto, quan es porta la sabata de taló mirar quin és el punt de suport del peu. La pressió i fregament ho fem sempre a la planta del peu, aquest és el motiu que se'ns reescalfi la planta del peu i ens surti durícies a la planta del peu. Per evitar els calls a la planta del peu hem de portar sempre en el calçat unes mitges plantilles de silicona enganxades a la sabata per esmorteir la pressió que fem alleujar el peu i no sentir aquest recel i evitar que ens surtin els calls a la planta del peu.
dureses a la planta del peu
pies cavos
Peus cavus amb molt pont.
Un altre motiu de tenir durícies a la planta del peu, són les persones que tenen la patologia de tocar de peus cavus o amb molt pont per entendre'ns l'arc del peu és molt elevat més del normal.
A la foto veiem un peu buit fixeu-vos bé els dos punt de suport (planta del peu i taló) tota la pressió la fem a la planta del peu, el motiu que ens surti calls, per solucionar-ho i evitar-ho seran unes plantilles ortopèdiques per a peus buits, amb aquestes plantilles solucionarem el problema dels calls, perquè les qualitats d'una plantilla ortopèdica per peus buits és que estan fabricades amb un arc per quan posem el peu a la plantilla, la plantilla s'ajusta perfectament al peu buit el pes del nostre cos es reparteix en tot el peu i evitem que recaigui el pes a la planta del peu.
Peus plans.
Altres dels motius de tenir durícies a la planta dels peus són les persones que tens peus plans. Les persones que tenen peus plans es els produeix els calls a la planta del peu, al taló ia la part interna del la planta del peu per solucionar-hem de posar-nos unes plantilles ortopèdiques per a peus plans aquesta plantilla ha de reunir unes característiques especials, ha de ser anatòmica especial per a peus plans molt acolchonada i molt flexible. Hem d'acostumar-de portar-la sempre en el calçat que portem posat.
peus plans
Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 2515231
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de
Esperem que tot sigui del teu agrat i veure't molt aviat!

Pagament segur amb paypal paypal