hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Telèfon: 659 843 744
Whatsapp: 659 843 744
Productes per a la cura del calçat del cuir i calçat de davant

Aprendre a tenir cura del calçat


Productes per a la cura del calçat


En aquesta secció de la cura del calçat explicarem tots els productes del calçat i neteja de calçat, per tots els nostres sabates, sabates de pell, sintètics i davant / nubok. La cura del calçat és important si els volem tenir-los sempre nous com el primer dia i no sempre la cura del calçat es fa de la mateixa manera ni utilitzant les mateixes cremes, el primer que hem de saber que materials són les sabates que volem netejar per prosseguir a utilitzar el producte adequat. En todoparaelcalzadoonline.com us explicarem tots els productes de calçat i us explicarem la manera de netejar les sabates de,

 

 
- Com netejar pells greixades
- Tenir cura les sabates de pell de rèptil
- Com netejar les botes UGG
- Netejar sabates de pell anilina
- Netejar sabata de boxcalf
- Netejar sabates de pell de cordovà
- Netejar sabates d'ant / nubok
- Netejar pell i sintètics.
 
Explicarem de manera fàcil la cura del calçat i que necessita els nostres sabates
i tots els productes per al calçat per als nostres sabates per a la seva perfecta conservació.
 

Com cuidar i conservar el calçat

La cura del calçat és molt important i més important tot i que ens vam comprar unes sabates cars i volem conservar sempre com el primer dia. El més important de la cura del calçat és utilitzar sempre primeres marques no us recomano utilitzar marques blanques i desconeguda vegades per costar una mica menys de diners els paguem car. És important el primer saber que tota classes de pells necessita el seu tractat per al seu perfecte estat la pell necessita hidratar-se, suavitzar impermeabilitzar si no amb el temps la peu queda resseca s'espatlla el color i es va partint a trossets,

Allargar la vida del calçat

Si no tenim cura el calçat de seguida se'ns espatlla i envelleix amb facilitat fins al punt que els hem de tirar a les escombraries en Todoparaelcalzadoonline anem a explicar com cuidar i mantenir tot tipus de calçat per a la seva perfecta conservació i tenir-los sempre com el primer dia

Restaurar o canviar el color del calçat

Quan ens cansem del color del nostre calçat podem tenyir les sabates del color que vulguem per canviar l'aspecte de les nostres sabates però ai de tenir en compte que depenent de que aquest fabricat el nostre calçat cal tenyir-los amb un vessant o un altre no el mateix tempti per les sabates val per tenyir totes les sabates.

Tenir cura calçat de cuirs greixats


Com netejar sabates de pells greixades

En Todoparaelcalzadoonline disposem d'una àmplia gamma de productes per a la neteja i el manteniment de les pells greixades. Les pells greixades és típic d'algunes botes de muntanya o botins, articles de caça i esport, per això fa falta per la cura productes que no només netegin, sinó que també nodreixin i impermeabilicen nostre calçat, cuir o nobuk gras.
El primer que hem de fer és netejar el nostre calçat, peça o accessori raspallant bé amb un raspall del calçat per eliminar al màxim tota la pols existent i possible taques i triarem el producte adequat del cuir que vulguem netejar. Un cop ho tinguem net i sec , podem aplicar el greix sobre el mateix . Deixarem actuar uns segons i lustraremos bé amb una camussa de cotó .
 

Productes per netejar pells greixades

Un cop ho tinguem net i sec el calçat que volem hidratar, eliminar les taques o impermeabilitzar podem aplicar el greix sobre el mateix. Deixarem actuar uns segons i lustraremos bé amb una camussa de cotó.
 

Greix de visó per al calçat

El greix de visó mink olil tarrago és ideal per al calçat amb cuirs engreixats és una crema per a calçat que té una alta composició d'oli de visó proporcionant una alta nutrició, protecció i impermeabilització del cuir llis i les pells greixada, etc ...

 

Greix de cavall per a botes pells greixades

Per a les pells greixades per a cuirs cal nodrir amb greix de cavall per cuir nodreix i aporta flexibilitat i brillantor al cuir. Evita el seu esquarterament, resultant ideal per arreus i accessoris de caça i equitació ressecs
 

Protector impermeabilitzant per a cuirs greixats

Els cuirs engreixats necessiten que es impermeabilitzi de la pluja, humitat i taques com el fang per a un perfecte estat dels cuirs el protector trekking tarrago que a més protegeix el calçat de pell greixada, nobuk i peces encerades de les taques i de la humitat, sense alterar la seva transpirabilitat ni el color original del cuir

Tenir cura sabates de pell de rèptil


Com tenir cura cuirs de pell de rèptil

En todoparaelcalzadoonline.com , us ensenyarem i us mostrarem com pots netejar i mantenir els teus bosses, sabates o jaquetes de pell de rèptil .

Les pells de rèptil es caracteritzen per tenir la capa reticular composta per feixos de fibra , teixits com alguns tipus de cistelles , les quals es mantenen unides mitjançant alguns feixos de fibres verticals Les pells de cocodril i de llangardaix són típiques d'aquest grup . La pell autèntica de cocodril és una pell molt suau , amb molt prestigi que a través dels anys , segueix conservant la seva estructura natural , és una pell molt delicada que necessita una cura molt especial perquè conservar la seva brillantor i la seva esplendor .

Cremes per netejar i mantenir les teves bosses, sabates o jaquetes de pell de rèptil .
En todoparaelcalzadoonline.com comptem amb productes molt adequats per a la neteja i el manteniment d'aquest tipus de pell,

Cremes neutra per tenir cura cuirs de rèptil

Crema delicate de gel per a nodrir pells de rèptil leather tarrago gel cream és un gel netejador delicat, suaument perfumat, especialment indicat per a la neteja de xarol, pells delicades i pell de rèptils. Es tracta d'un gel incolor, perquè el color inicial de la nostra pell de rèptil no variï després de la seva aplicació.

Nodrir i hidratar sabates de pell de rèptil

Crema suau i nutrient per nodrir, tenir cura i mantenir la pell de rèptil, a base d'olis vegetals. A més de netejar eficaçment, nodreix i impermeabilitza la pell. Podem usar-la sobre qualsevol tipus de pell de rèptil, com el cocodril, llangardaix, serp ... etc. Tarrago crema pells naturals cuirs de rèptil es troba disponible en una fórmula incolora o en color negre. Us recomanem, per obtenir una neteja idònia, realitzar tot el procés aplicant i lustrant la pell en el mateix sentit de les escates. Amb uns senzills passos haureu aconseguit, no només netejar el vostre bossa, sabates ... sinó nodrir i protegir-lo d'agressions futures. D'altra banda, us deixem a continuació algunes recomanacions que hem de prendre si volem conservar la bellesa d'aquest tipus de pells tan delicades en perfecte estat.

Consells per a la cura de cuirs de rèptil

1) És perillós que deixeu el vostre bossa , jaqueta ... de pell de rèptil exposada llarg temps al sol , ja que la pell es ressecarà , es farà malbé i perdrà la seva brillantor natural .
2) És convenient mantenir l'objecte de pell de rèptil lluny dels aparells de calefacció o d'altres fonts de calor per evitar que la pell es ressequi .
3) Eviteu exposar la pell a la pluja , ja que la pell pot arruïnar i li poden sortir bombolles.
 
Finalment,us aconsellem guardar les vostres peces de pell de rèptil en el seu estoig d'embalatge original i protegides amb un drap suau , per exemple,de cotó.

Productes per a la neteja de botes UGG


Com netejar botes UGG


En aquest apartat explicarem com netejar i mantenir les botes Ugg de pell d'ovella , originària d'Amèrica l'any 1978 , per Brian Smith , un surfer australià . Des d'aquest moment , Ugg ha expandit la seva línia de calçat , bosses de mà i fins i tot mantes , encara que els seus botes segueixen sent el seu producte destacat . Però no totes elles estan fetes amb pell d'ovella , algunes inclouen denim , llana o fins i tot davant . El davant és un tipus de material que s'embruta ràpidament , per això és interessant saber com netejar les teves botes per tu mateix sense haver d'acudir freqüentment a una neteja en sec professional . En Todoparaelcalzadoonline t'oferim els productes adequats per poder realitzar aquest procés còmodament a casa .

Passos a seguir per netejar botes UGG

1 . Fregar la superfície externa de cada bota amb una camussa o drap 100% cotó . Això ajudarà a aixecar el pèl ia eliminar qualsevol resta de brutícia superficial.
 
2 . Amb la goma Tarrago Block , fregar les taques petites i seques . Eliminar els possibles residus . Per a taques petites i humides fregar suaument amb un mocador de paper.
 
3 . Si quedessin taques més grans que no es dissolen amb Tarrago Block , es pot rascar suaument amb una llima d'ungles metàl · lica . Aquest procediment és molt agressiu i podria fins i tot danyar la bota , per la qual cosa s'ha de fer sota la nostra pròpia responsabilitat i amb molta cura . És millor evitar aquest pas sempre que sigui possible.
 
4 . Humitejar un drap humit i abocar una cullerada de Tarrago Netejador Universal sobre el drap . Fregar la taca amb el drap fins que desaparegui . Passar l'isard per la resta de la superfície de la bota per obtenir una aparença uniforme.
 
5 . Aplicar Tarrago Netejador de Davant i Nubuck per netejar tota la superfície de la bota . Cal tenir en compte aplicar en tota la superfície , ja uqe si només ho apliquem a la taca , pot aparèixer una aurèola i fer que sembli una taca encara més gran. De fet, el Netejador fa desaparèixer la taca i la brutícia , per la qual cosa farà visible el color original . Per això és necessari procedir en tota la superfície.
 
6 . Raspallar amb el Raspall de llautó per davant de Tarrago , en la mateixa direcció que el pèl . Cal ser curós de no agredir el pèl del davant i fer-ho molt suaument.
 
7 . Per una millor protecció i conservació de les botes , recomanem utilitzar regularment el Renovador d' Davant en esprai de Tarrago , en el mateix color que les botes , el qual renovarà el color i donarà impermeabilització extra . Procedir sempre sobre una superfície neta per a un resultat òptim.
 
8 . En cas de mal temps , recorda aplicar el Protector Universal Tarrago , perquè els teus botes no es mullin .

Cremes per a les sabates de pell anilina


Tenir cura sabates de pell d'anilina

La pell Anilina és una pell més natural , perquè és una pell adobada a la qual no se li afegeix cap capa de cobertura superficial . La pell d'anilina se li distinque perfectament per les cicatrius i les marques naturals de l'animal , té un tacte extremadament confortable i observem perfectament el porus . És una pell que té un molt bon envelliment i que guanyarà amb el pas del temps .
La pell anilina és una de les pells més fines al tacte per les seves propietats i requereix una cura especial .


Com cuidar i mantenir sabates de pell anilina

El calçat d'anilina com qualsevol peça o bossa per mantenir-la nodrida i suau per tenir-la sempre en perfecte estat, utilitzarem la crema per a cuirs naturals neutra tarrago, adequada per a les pells més delicades. També es pot aplicar la crema gel cream tarrago és adequat per a netejar-la eficaçment sense agredir la seva textura i propietats de les sabates d'anilina. Finalment per protegir-la pell de la pluja i la humitat utilitzar el protector universal tarrago és el tractament ideal.
 

Tenyir calçat de pell d'anilina

En el cas de voler tenyir o canviar el seu color original les sabates d'anilina, utilitzarem sempre tints per al calçat acte brillant tarrago els passos a seguir seran els mateixos que per a un altre tipus de cuir. Caldrà preparar la pell amb el Condicionador o el Preparador. Amb tots dos productes s'obtindrà un color uniforme i brillant.

Estovar les sabates


Estovar sabates noves que ens estreny al peu


Muhas vegades ens preguntem com estovar sabates que probocan mal de peus és un dels majors problemes que tenim quan comprem un calçat nou és l'adaptació que ha de patir tant el peu a la sabata , com viceversa .

 

Dilatador per a sabates que ens estreny al peu


Per estovar el nostre calçat de pell , pell sintètica , davant , nubuck , tèxtil i lona . i adaptar-los a la forma dels nostres peus hi ha mètodes més o menys curiosos casolans . Un dels més utilitzats és amarar la sabata en alcohol amb un cotó , un altre podria ser introduir el calçat en una bossa i congelar 24/48 hores , tots ells remeis casolans que no és veritat que posen els nostres sabates en un veritable risc , però si es tracta de calçat de davant o nubuck , de cuir d'alta qualitat , xarol o setí , creant deformitats en el material , esquerdes , o trencaments en les costures .

 


Com estovar les sabates

Per estovar i eixamplar qualsevol tipus de sabates , botes , botins , sabatilles d'esport o de muntanya , que ens provoquen dolor als peus , en Todoparaelcalzadoonline , el recomanem és anticipar-se al possible dolor per evitar fins i tot butllofes o rascades .
L'ideal és anar emmotllant les sabates a les formes dels nostres peus amb una mica de temps ... amb paciència i amb la utilització d'un dilatador per a calçat per poder facilitar aquesta adaptació .
A la tarda , oa la nit , en tornar de la feina i quan els nostres peus estan més inflats , ens calcem les sabates noves durant , diguem 30 minuts .
Només has de vaporitzar una mica de producte per l'interior del calçat i calzártelo seguida i caminar amb ells durant uns minuts perquè s'adapti al peu.

Engrandir sabates estrets

Engrandir el calçat quan ens estreny i ens va estrets la manera més ràpida és posar dilatador de sabates és un article per estovar sabates que eixampla i suavitza el cuir aconseguint que la sabata arribi a adaptar còmodament al peu, indicat per a tot tipus de cuir, davant o nobuk. Per ser un producte incolor, no cal témer per si deixés taques o cèrcols una vegada aplicat. No produeix cap olor, és molt fresc i no és perillós per a la nostra pell.
Estovar sabates s'empra sobre tot tipus de sabata de cuir, ant i nubuck, sabatilles d'esport o botes de muntanya.
S'ha d'utilitzar en una sabata net. Recomanant com és habitual seguir les instruccions d'ús del producte de la fitxa tècnica.
Si el resultat no és el desitjat després d'haver realitzat un cop l'operació, es pot tornar a repetir la mateixa fins aconseguir una perfecta adaptació. Tot i que la forma més fàcil per evitar aquests problemes a part d'utilitzar l'adaptador dilatador per al calçat és tenir una forma per al calçat a casa i eixamplar i allargar-los i el problema desapareixerà ràpidament ja que amb una forma ens val per a totes les sabates i amb la mateixa forma de la sabates ens serveix per eixamplar i allargar les dues sabates tant el dret com l'esquerre i estovar sabates de tota mena.

Tenyir i canviar el color dels cuirs

 

Tints per a la pell sintètics o lona

Tenir sabates de pell sintètics o lona perquè ha patit ratllades , un desgast o decoloració , repigmentandola del mateix color original i així retornar-li un color i aspecte uniforme ja sigui de cuir sintètics o de lona . O bé canviar el color del nostre calçat fins i tot de colors foscos a clars , ja sigui de cuir o de lona . Utilitzarem el tint color acte brillant + preparador 25m o tint penetrant Tarrago

Reparar sabates de pell sintètics o lona

Quan el que volem és restaurar unes sabates de rascades i punteres desgastades sense preparació prèvia a la pell També reparar el color en cants i talons . Acabat sòlid i resistent . Per pell , pell sintètica i lona . Utilitzarem tints per al calçat quick color tarrago . Més de 80 colors i metal · litzats .
 

Tints per tenyir calçat davant

 
Quan vulguem tenyir sabates d'ant / nobuk de colors clars a foscos o del mateix color que el calçat original utilitzarem tint per a les sabates d'ant tarrago és un tint penetrant que tenyeix perfectament el calçat de davant nobuk i serratge deixant un tint perfecte amb un bon acabat.
 

 

Procés de tenyit per a pells sintètics o lona

La part més important del tenyit del calçat és la preparació de la pell . És imprescindible la neteja i eliminació de l'acabat abans de la seva aplicación.Por aquest motiu si fem servir tint penetrant per tenyir utilitzarem condicionador Tarrago i el cas d'utilitzar. Tint color auto brillant + preparador agafarem el primer de tot el pot trasparante que és el condicionar i ahoremos els següents passos

 

Com tenyir el calçat de pell

1 . Fregar amb el fregall de fibra gris o tipus scotch brite amarat en Condicionador Tarragó . Aquests productes gràcies al seu poder decapant obren els porus de la pell facilitant l'ancoratge i fixació posterior del tint per a sabates
 
2 . Pintar amb el pinzell les zones de difícil accés , per exemple , la junta entre la sola i la pell , cosits , etc . amb Color Dye Tintura Color Autobrillant o bé la Tintura Universal Tarragona , per tenyir la resta de la superfície , es pot aplicar amb esponja . Aplicar amb el pinzell una petita quantitat sobre una espongeta i fregar suaument en forma circular , aplicant una capa molt fina
.
3 . Realitzar aquesta operació fins que la espongeta quedi gairebé seca . Sense afegir més Tintura , es poden donar copets sobre el tenyit per igualar el color , sense pretendre tapar transparències . Quan sigui necessari , reposar amb una altra pinzellada sobre l'esponja.
 
4 . Un cop aplicada la primera capa , deixar assecar i donar una segona capa repetint el procés anterior . Si cal , es pot aplicar una tercera capa per aconseguir l'acabat desitjat.
 
5 . Proceder immediatament a la neteja de l'esponja o el pinzell amb aigua directa de l'aixeta , d'aquesta manera podrem reutilitzar el material en posteriors tenyits i evitarem seu enduriment
 
6 . És molt important deixar assecar entre capa i capa . Ens hem d'assegurar que el tint per a calçat està completament seco.Una forma de comprovar-ho és tocant la superfície amb l' dit , si aquest no s'enganxa amb la Tintura , podrem continuar amb l'aplicació. Per accelerar el procés d'assecat es pot utilitzar un assecador a una certa distància.
 
7 . Esperar 12 hores per obtenir un assecat òptim , químicament cal que les resines acríliques que contenen la seva formulació quedin reticulades.
 
8 . Finalment , si se segueix correctament el procediment , s'obtindrà una pell suau i flexible . La Tintura mai descascarillará.Con aquests productes el tenyit quedarà sòlid i resistent als possibles freguis tant en sec com en humit i flexions als quals se sotmeten aquestes pells .
Recordeu que és important remoure el fons de l' envàs fins a aconseguir un color homogeni abans de la seva utilització i utilitzar guants de làtex .
 
Procés de restauració de sabates de pell sintètics o lona amb Quick Color.
 
Utilització
Escollir el color més proper al color original del calçat .
1 . Raspallar per eliminar restes de pols i brutícia .
2 . Agitar l'envàs enèrgicament .
3 . Impregnar l'esponja pressionant suaument sobre la sabata .
4 . Deixar assecar 3 minuts aproximadament .
 
Procés per tenyir sabates d'ant amb tint davant Tarrago
 
Utilització
1 .Cepillar bé per eliminar la pols .
2 . Agitar l'envàs .
3 . Aplicar la tinta uniformement amb el pinzell .
4 . Deixar assecar .
5 . Aplicar una segona capa si fos necessari .
6 . Deixar assecar durant 12 hores .
7 . Raspallar amb un raspall especial per davant com el Raspall Tarrago De Luxe per Davant i Nubuck per aixecar el pèl.

Netejar calçat de davant nobuk i vellutats


Productes per a la neteja de davant nobuk

En l'apartat de netejar sabates de davant explicarem com netejar botes de davant, netejar sabates de nobuk i tots els productes que hi ha per netejar les sabates de davant.
Les sabates de davant / nobuk és de pell d'animal adobada normalment de xai, però també s'usa de cabra, porc, vedell o alci. que un cop tractada té una suavitat, prim i dolçor però alhora delicades,, les primeres peces que es van fer amb el davant va ser fer guants de davant de dona, després va venir amb el davant fer tapisseries per a sofàs i després botes de davant sabates d'abans i bosses de davant. En aquests últims anys s'ha posat molt de moda les sabates i botes de davant / nobuk a part de les propietats que veiem dit anteriorment la propietat que dóna el davant en les sabates d'ant és pel que aguanta molt bé el fred i la temperatura a l' portar unes botes de davant en els nostres peus ens repel·leixi el fred a part de donar-nos elegància, però el problema de les sabates d'ant / nobuk que hem de saber cuidar-les i netejar-les perquè les sabates de davant si no les cuidem de seguida se'ns posen lletges i es ens taca de qualsevol producte fins i tot l'aigua. és cert que les sabates d'ant / nobuk dóna molta elegància però és una pell que si no la cuidem com es mereix s'espatlla i es posa lletja de seguida.

Com netejar calçat de davant nobuk i vellutats

Netejar sabates davant no és una tasca difícil el difícil és saber-ho fer bé i que producte posar en cada moment.
Existeixen moltes llegendes urbanes sobre netejar Netejar sabates davant que quan les portem a cavo tot pits espatlla i se'ns retreuen mes les sabates o botes de davant / nobuk o en ocasions comprem productes per netejar sabates o botes de davant / nobuk i no ens va bé perquè no és el que exactament necessitem per netejar els nostres sabates o botes de davant / nobuk.

Netejar i mantenir sabates d'ant nobuk

Unes de les coses importants que hem de saber per als nostres sabates d'ant / nobuk per a la seva cura perfecte que quan ens vam comprar unes sabates de davant no hem de comprar cap producte per netejar sabates de nobuk perquè nosaltres quan són noves no hem de netejar-les perquè ja estan netes.
Quan tenim sabates o botes de davant / nobuk acabades de comprar pràcticament sense estrenar no hem de comprar cap productor per netejar els nostres sabates d'ant, el que hem de comprar que és el mes important és un protector per al davant o el que és el mateix un impermeabilitzant per al davant.

Que és un impermeabilitzant per al davant

Les sabates o botes de davant / nobuk com veiem dit anteriorment és d'un material molt delicat i de seguida se'ns embruta per això quan vam comprar unes sabates o botes de davant / nobuk el primer que hem de fer és aplicar és impermeabilitzant pel davant o que és el mateix per a entendre-ho bé és un protector que protegeix el nostre calçat de brutícia, aigua, fang, repel·leixi absolutament tot el que ens pugui caure en els nostres sabates o botes de davant / nobuk si veiem el vídeo que us he deixat més avall ho entendrem bé la qual cosa o estic comentant.
Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 3194832
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de
Esperem que tot sigui del teu agrat i veure't molt aviat!

Pagament segur amb paypal