hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Telèfon: 659 843 744
Whatsapp: 659 843 744
Plantilles ortopèdiques per al mal de peus i corregir els peus

Malaltia de Sever


Síndrome malaltia de severLa malaltia de sever és una patologia que se'ns produeix un dolor al taló que de vegades pot afectar al genoll en lloc de turmell i taló, la síndrome de sever és una patologia bastant dolorosa i se sol produir en els nens entre 7 i 15 anys.
 
Malaltia sever consisteix en una irritació a la zona on el tendó d'Aquil·les s'uneix a l'os del taló (os calcani). L'estirament constant del tendó d'Aquil·les provoca la inflamació de tota la zona. És per aquest motiu que la patologia malaltia de sever sol sortir en nens en edat de creixement l'estirament constant del tendó d'Aquil·les i en estar en edat de creixement i aquest és el motiu que s'inflami fàcilment aquesta zona i
tinguem síndrome de sever.
 
Un exemple quan els nens corren i salten provoquen estirades al tendó d'Aquil·les és hi ha exactament on s'uneix a l'os del taló i provoca el dolor i la malaltia de deure, els nens que juguen al furbol, bàsquet o fan atletisme tenen més possibilitat de tenir síndrome de sever pel seu continu estirament del tendó d'Aquil·les.
Malaltia de Sever


Símptomes de la malaltia de Sever

Malaltia de sever sol produir normalment al principi de temporada que el nen comença fer esport els tendons i músculs no estan acostumats fer l'esforç de córrer i saltar i els símptomes més comuns són:
- Dolor en el taló durant l'activitat física.
- Dolor al taló després de l'activitat física
- Coixesa
- Caminar en puntes de peus
 

Malaltia de sever tractament

- El primer que ha de fer el nen és reduir les activitats de córrer o saltar i deixar de fer per un temps qualsevol tipus d'esport que li causi dolor al taló. La natació o el ciclisme no exerceixen pressió sobre el taló i es pot recomanar en alguns casos.
- Aplicar gel a taló 3-4 vegades al dia durant 20 minuts cada vegada. embolicat el gel en una tovallola o drap prim.
- Utilitzar una "talonera de silicona" o una plantilla anatòmica acolchonada amb bon amortiment al taló per reduir l'impacte sobre el taló. Més informació.


Mal de peus causes


Els avantatges d'utilitzar plantilles ortopèdiques per al mal de peus

La majoria de nosaltres quan ens fa mal els peus sempre li tirem la culpa a l'edat o per estar moltes hores de peu. Tenim plantilles ortopèdiques de silicona que serveixen per treure el mal de peus i els peus cansats. Els mals de peu es produeix per algun motiu i ho hem de esbrinar ràpidament per solucionar el més aviat possible el problema . Les causes més comunes dels dolors de peu es pot produir és per tenir peus buits o peus plans per al deortistas utilitzen la paraula trepitjada pronador , trepitjada supinador això és el pimero que hem de saber . Que peu tenim .
 

Què plantilles has d'utilitzar segons el teu tipus de peu

El primer que hem de saber que plantilla hem d'utilitzar segons el tipus de peu que tenim , això és el més important i en aquest apartat és el que anem a explicar d'una manera fàcil i senzilla com saber el tipus de trepitjada , les plantilles per pronador , trepitjada supinadora o el que és el mateix si tenim peus buits o peus plans us recordo que per a la majoria de les persones són peus buits al que els esportistes li diuen trepitjada pronador , i als peus plans dels esportistes en diuen trepitjada supinadora . És molt important entendre això si teniu algun dura no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per assessorar-vos .
 

com saber tipus de trepitjada

 
 

Metatarsàlgia

Metatarsàlgia a la planta del peu

 
La metatarsàlgia És una afecció dolorosa a la planta del peu , provocada per l'aplanament de la volta plantar . El dolor està localitzat principalment entre el 2n , 3r i 4t metatars .
En ocasions és tractada durant anys mitjançant automedicació quan en realitat sol requerir tractament ortopèdic ( plantilles ortopèdiques ) doncs la causa més comuna i molt freqüent és el peu buit .

Causes més comunes de la metatarsàlgia

- Calçat estret
- Calçat inadequat
- Sobre pes
- L'edat
- Exercici d'alt impacte
- La forma del peu i dels dits del peu
 

Que és la metatarsàlgia als peus

La Metatarsàlgia és un dolor i inflamació que es produeix a la part del peu del metatars . Normalment , es veu afectada la cap del primer metatarsià , pròxima al dit gros del peu , i el cap del segon , tercer i quart metatarsians.
La Metatarsàlgia és una patologia que produeix mal de metatars , sent el metatars la part corresponent del peu que va des del tars ( zona proximal i mitja del peu ) fins al naixement dels dits i que conforma la part anterior del mateix.
La Metatarsàlgia , el dolor s'acompanya de dureses a la zona plantar , que acaben en els desagradables calls o claus plantars.
La Metatarsàlgia sol donar més freqüentment en persones actives, tant homes com dones , però normalment en dones d'edat mitjana, que caminen o corren molt . També sol ser freqüent en aquelles persones que solen porten calçats inapropiats , ja que en aquests casos es produeix una sobrecàrrega mecànica al cap dels metatarsians i en persones amb els peus buit .
EL dolor pot variar i pot afectar a un o dos dits dels peus , de vegades tot el peu o fins i tot els dos peus alhora. La metatarsàlgia pot empitjorar en estar de peu , caminar o córrer, ja que el pes del nostre cos recau amb més força sobre la zona afectada
. Quins són els símptomes de la metatarsàlgia ?
Els símptomes de la metatarsàlgia poden variar des d'un dolor lleu a més greu , i en general es fan més notoris quan la persona es troba en moviment . És una una sensació de cremor , mentre que altres es queixen de dolor punxant, formigueig o entumiment dels dits dels peus.
 
• cremant ;
• A la part anterior del peu ;
• A prop dels dits dels peus ;
• Que augmenta en caminar amb els peus descalços , i més encara si caminem sobre una superfície dura ;
• Dolor que empitjora l'estar de peu o movent-se , però disminueix quan traiem el pes dels nostres peus ;
• Sensació de formigueig als dits dels peus .

 

Quines són les causes de la metatarsàlgia

Lloes peus hi ha petits nervis entre els ossos metatarsians . Quan el cap d'un os metatarsià es pressiona contra un altre , un nervi queda atrapat entre ells i s'inflama , causant la metatarsàlgia . La condició pot empitjorar a mesura que el pes es col · loca al peu , perquè a cada pas els ossos metatarsians freguen més i més , el que provoca que augmenti la inflamació del nervi .
Els dolors també poden aparèixer per sobrecàrrega i inflamació al cap dels metatarsians.
 
La majoria dels casos , concorren diversos factors en l'aparició d'una metatarsàlgia , com per exemple:
• L'ús d'un calçat poc adequat . Calçat amb talons alts i de puntera estreta , o calçat esportiu amb una sola estreta i amb mala encoixinada a la planta del peu.
• Persones amb excés de pes; atès que el pes del cos es transmet al davant peu . Com més pes es tingui , major és la probabilitat de desenvolupar una metatarsàlgia.
• L'edat ; quan una persona envelleix , la capa de greix que protegeix el peu es pot tornar més prima i el peu té menys protecció contra l'impacte i la càrrega.
• Exercici d'alt impacte . Les persones que corren o fan esports d'alt impacte tenen un major risc de metatarsàlgia , causa que els seus peus absorbeixen grans quantitats de força.
• La forma del peu i dels dits del peu . Com per exemple en el cas d'un Peu Cavo . Aquest tipus de peu es caracteritza per tenir un arc major del normal , sent justament l'oposat al famós Peu Pla. Això fa que donem suport tot el pes del nostre cos sobre una superfície més reduïda ( el taló i el cap dels metes) , amb la qual cosa , tant la part del taló com la de l'avantpeu pateixen una major pressió , donant origen a aquest dolor tan agut , especialment a la zona anterior , que està menys preparada per suportar una gran càrrega .
També hi ha altres casos en què la persona té un segon dit del peu més llarg que el dit gros del peu , el que pot provocar un augment de la pressió sobre els metatarsians .
• Les fractures per estrès . Es tracta de petites esquerdes en els ossos dels dits o metatarsians que poden causar dolor quan el pes es col · loca en un peu.
 
Plantilles recomanades per la metatarsàlgia
 
Quins tractaments hi ha per la metatarsàlgia ?
 
• Aplicar gel a l'àrea diverses vegades al dia durant uns 15-20 minuts .
• Evitar els esports d'alt impacte i intentar alguna cosa més lleugera com nedar o bicicleta
• Descansar posant els peus en alt .
• El tractament es completaria més amb unes plantilles ortopèdies especial per a la metarsalgia per a l'eliminació dels punts de pressió .
 
• Canviar el calçat per un més còmode i anatòmic , amb un taló que no superi els dos o tres centímetres d'alçada , puntera arrodonida i sola flexible amb un gruix adequat .
• Baixar de pes : tracti de mantenir un pes corporal saludable.
 
Productes recomanats per a la Metatarsàlgia

Peus buits


Peus buits

S'anomena peus buits o doble pont quan un peu té l'arc longitudinal molt pronunciat que mirant l'arc plantar sembla que sigui un pont, el peu recolza mal a terra poyando en dos punts que són els punts que més pateixen i si no es corregeix pot portar-nos problemes al peu.


Que ens passa quan tenim peus buits

El nostre peu només es recolza a terra amb la planta del peu (metatars) i el taló. Això ens fa que quan caminem pateix molt el taló i la planta del peu i vam acabar amb dolor al llarg del dia i ens puemos patir lesions en ous, tendons i articulacions i molt dolor en els metatarsos i taló.
 

Problemes peus buits

Els peus buits poden portar-nos molts problemes amb diferents patologies. Que en recolzar només en 2 punts planta del peu i taló i se'ns carrega amb facilitat i ens pot crear lesions al taló tenir esperó calcani i molt dolor en els tendons del taló a conseqüència i dones suport massa al taló quan caminem i molt dolor a la planta del peu, ressentiment metatalsalgia i neuroma de morton.
 

Conseqüències en tenir els peus buits

Les conseqüències poden ser diverses la més comuna és tenir tot el dia els peus cansats, dolors i formigueig a la planta del peu, possibles esperons al taló, durícies a la planta del peu dits en urpa en els dits dels peus.
 

Solució per corregir els peus buits

Solucionar i corregir aquesta patologia és molt fàcil i senzill necessitem unes plantilles ortopèdiques per peus buits amb arc longitudinal perquè l'arc longitudinal doni suport perfectament al pont del nostre peu i el pes es reparteixi al peu del nostre cos (plantilla recomanada en todoparaelcalzadoonline.com)


Que és un peu buit doble pont o concavo

peus buits , peus amb doble pont i peus còncaus és la mateixa patologia. Uns li diuen d'una manera i altres d'altres però és una persona que té l'arc del peu molt pronunciat i només té dos punts de suport al peu la planta del peu i el taló.
 

Que és un peu buit

un peu buit és simplement per l'elevació de la de la volta de la planta . Per aquest notivo els dits poden quedar engarrotats o flexionats cap a dins , que és el que anomenem dits en urpa el que disminueix la mida del peu .


Com identificar un peu buit

Identificar un peu buit és fàcil . El peu no deixa empremta de la part central de la planta , ni dels dits . En els casos més lleus de peu buit , els pares solen detectar aquest problema quan els nens comencen a caminar sense por (tres o quatre anys ) i observen les empremtes que deixen a la platja o un major desgast en la part posterior de la sola de la sabata . Per saber la petjada d'un peu buits
 

Causes d'un peu buit

En el 80 per cent dels casos d'un peu buit és familiar ( hereditari ) .
Els peus buits és força freqüent entre la població , tot i que en les seves formes més lleus . Aquests casos de peu lleugerament buit no tenen perquè rebre un tractament específic , simplement amb unes plantilles ortopèdiques per a un peu buit tenim el problema resolt .
 
 
símptomes de peus buits
Dolor a les coixinets de la planta dels dits en donar suport ( metatarsàlgia )
Dolor en el taló al recolzar ( talàlgia )
Dureses doloroses en les zones de major suport ( hiperqueratosi plantars )
Dits en urpa ( flexionats cap a dins )
Aparició de tendinitis
Dificultat per calçar
lumbàlgies freqüents
Dificultat o cansament extrem per estar-se dret sense moure.

Tractament per als peus buits
el tractament més adequat per als peus buits , és portar calçat ample i còmode i dins del calçat portar unes plantilles ortopèdiques . En general , es recomana l'ús de sabates còmodes, flexibles i amples , sobretot a la puntera , per permetre mobilitat en els dits

- Plantilles peus buits pedag viva high

Peus plans

Peu pla

EL peu pla l'arc longitudinal de peu i els metatarsians són completament plans aquest és el motiu hi ha pressió en totes les zones del peu, i l'empremta és completament plana.
 

Que ens passa quan tenim peus plans

El peu pla es recolza a terra sobre tres punts (davant peu, calcani i marge extern) sinó sobre tota la planta.
 

Problemes d'un peu pla

Dolor i inflamació en la vora interna del peu
 

Conseqüències d'un peu pla

Quan tenim els peus plans tenim inflamació en la vora el peu, calls, a la planta del peu, o esperons al taló i ocasionalment, mal a panxells, genolls, cuixes, malucs i columna.
 

Solució per a peus plans

Utilitza sempre plantilles especials per a peus plans.
 

Plantilles especials per a peus plans


Ejercicios para los pies planos

deslizar la pelotadeslizar la pelota
Posición: Sentado.
Realización: Deslizar la pelota (o rodillo) desde el talón hasta los dedos y viceversa.
Duración: 2min. cada pie.
Ejercicios para los pies planos Nº 2
Posición: Sentado.
Realización: los dedos, llevándolos hacia arriba. Con la otra mano realizar pases desde el talón hasta los dedos de los pies realizando una ligera presión.
Repeticiones: 5 veces.

Esperó calcani

Esperó calcani

El esperó calcani és un os que tenim al tars, situat a la part posterior del peu (taló). Una alteració en aquest os produeix el que se li diu "esperó calcani", patologia molt dolorosa.
 
El esperó calcani és una patologia que es produeix en el taló que en ocasions pot ocasionar fascitis plantar. El taló és una de les zones del nostre cos que suporta el nostre pes i on es produeix tots els impactes en caminar i si no cuidem el nostre taló se'ns pot inflamar produint un dolor molt fort i de llarga curació ocasionat per calçats inadequats, males postures, moltes hores al estar dret per això sempre recomano a l'hora d'escollir unes plantilles que portin amortiment al taló per evitar les sobre càrregues i alleujar els forts impactes produïts en caminar, d'aquesta manera estem alleujant el taló, genolls, malucs, columna vertebral i coll, es que us sona estrany que quan caminem els impactes que produïm puguin afectar tantes coses però és asin, pensar per un moment durant el dia els passes que doneu i cada pas és un impacte al cap del dia quants impacte pateix el nostre taló?
esperó calcani

Causes del esperó calcani

Com he dit anteriorment les causes de l'esperó calcani ve per diversos motiu o es pot dir també per un cúmul de motius calçats inadequats, males postures, moltes hores al estar dret sense portar unes plantilles adequades.
Plantilles esperó calcani

Plantilles esperó calcani

Un cop sabem que tenim esperó calcani el primer que hem de fer és alleujar el dolor de l'esperó i que a poc a poc se'ns vagi desapareixent i per alleujar el dolor necessitem unes plantilles per esperó calcani.
 

Com has de ser una plantilles per esperó calcani

El primer que farem és relaxar i alleujar l'esperó el que necessitem és una talonera sempre és aconsellable que el taló ens pugi uns mil · límetres més que el peu això sempre i si tenim esperó calcani encara més amb això ho alleugerirem, la talonera per esperó té de ser tova perquè ens alleugi el dolor quan caminem i al centre de la talonera ha de ser d'un material encara més tou perquè no sentim dolor del esperó recordar que l'esperó es troba més o menys en el centre del taló doncs just aquí ha d'estar pràcticament buit o d'un material molt elàstic i encoixinat. Plantilles per l'esperó calcani


 

Neurona de MortonMalaltia neuroma de morton

La patologia neuroma de Morton va ser descrit per primera vegada pel podòleg de la reina d'Anglaterra el doctor Durlacher ho va descriure amb el nom neuràlgia del nervi planta i anys més tard i 1976 un metge de filadelfia anomenat morton ampli seva descripció clínica cridant neuroma morton. També es coneix aquesta patologia com Neuroma Interdigital Plantar.
La patologia neuroma de Morton també es coneix com neuroma Interdigital Plantar.
Després de molts estudis la neuroma de Morton es pensa que aquesta patologia podria ser que del nervi digital comú del tercer espai intermetatarsiano està format per la confluència de branques del nervi plantar medial i lateral, això fa que aquest nervi sigui una mica més gruixut que els dels altres dits i que estigui sotmès a grans traumatismes. Quan recolzem el peu a terra el nervi es comprimeix al recolzar entre el greix plantar, per sota, i el lligament intermetatarsal,
Neuroma de Morton normalment afecta les dones més que els homes i es pot presentar a qualsevol edat.
Neuroma de Morton normalment el metge veient el peu ja ho diagnostica però per saber-ho exacte t'ha de fer una ressonància magnètica o una ecografia d'alta resolució, es pot diagnosticar amb èxit aquesta afecció.
Neuroma de Morton

Símptomes Neuroma de Morton

Els símptomes neuroma de Morton pot ser diversos.
Formigueig en l'espai entre el tercer i quart dit del peu.
Rampes en els dits del peu.
Dolor que s'incrementa en usar sabates o pressionar sobre l'àrea.
Dolor que empitjora amb el temps.
 

Causes Neuroma de Morton

Causes neuroma de morto pot ser per diversos motius
Utilitza sabates atapeïts i talons alts
Posicionament anormal dels dits
peu pla
Problemes de la part davantera del peu, entre ells galindons i dits del peu en martell
arcs alts
Peus buits.

Tractament Neuroma de Morton

El tractament per neuroma de Morton el primer que cal fer abans d'una operació quirúrgica és la utilització de fàrmacs antiinflamatoris i unes plantilles per neuroma de morton que les podeu trobar en diversos models depenent el calçat, les plantilles per neuroma de morto ha de tenir es un coixinet plantar perquè relaxi la plata del peu i corregir els ossos metatarsians i evitar el dolor, és recomanable canviar el calçat (per exemple, sabates amb punteres més àmplies per als dits)
 


Valgo-varo de retropeu

Peus valgo-varo de retropeu

Peus valc és una defecte de la posició i comformacion del peu. Que el peu tendeix a poyar en la vora interna del peu i en el costat extern del peu pertany elevadoPie valc-var de retropeu és una defecte de la posició i comformacion del peu. Que el peu tendeix a poyar en la vora interna del peu i en el costat extern del peu pertany elevat per aquest motiu tot el seu pes recau en el costat intern del peu per aquest motiu és per això que té sempre molèsties al costat intern del peu .

Símptomes
Peus valgos ens fa mal sempre la vora interna del nostre peu.
 
Solucions per als peus valgo-varo de retropeu
Amb una plantilla anatòmica adequada per als peus valgos solucionarem el nostre problema.

- Plantilles peus valc-var de retropeu

Peus cansats


Peus cansats i fatigats

Quan al llarg del dia sentim els peus cansats cansats, amb formigueig, dolors a la planta del peu i turmells és quan els nostres peus ens demanen portar unes plantilles anatòmiques amb coixinet al metatars (planta del peu) per evitar us impactes al caminar un coixinet al taló.

 
 

Peus cansats o cames cansades

Cada dia es pateixen més la patologia de cames cansades i també peus cansats . El 70 % de la població adulta pateix peus cansats . És més freqüent que aparegui a la dona per problemes hormonals , però tot i que el percentatge és menor també afectes a homes
 

Perquè patim peus cansats

Peus cansats o cames cansades es produeix principalment per una mala circulació de la sang en les extremitats inferiors . Lògicament , donada la distància , el cor necessita bombejar amb força perquè la sang arribi a les extremitats .
A això cal afegir l'efecte gravetat, que influeix negativament en el retorn del flux sanguini de nou cap al òrgan vital .
Les venes són els canals que permeten tornar la sang per a la seva oxigenació . Tot el circuit venós utilitzat per a aquest fi disposa d'una mena de vàlvules que escanyen el retrocés de la sang , facilitant que aquesta flueixi en la direcció correcta cap al cor .
El sedentarisme és un factor que incideix negativament i fomenta l'aparició de la patologia . També és freqüent l'aparició de peus cansats l'estar dret durant llargs períodes de temps es sobrecarregar les extremitats i les articulacions de taló , genolls i malucs amb això l'aparició de dolor i cansament en cames i peus .
 

símptomes de peus cansats i cames cansades

Els símptomes més freqüents en peus cansats i cames cansades És que els peus i les cames s'inflin freqüent , el motiu és la mala circulació de la sang , és fàcil que hi hagi retenció de líquids . Normalment s'acompanya de dolor de cames , una molèstia que si es dóna a la nit pot alterar el sueño.La sensació de peus i cames cansats pot dificultar les tasques diàries .

Solució per als peus cansats

Si pateix peus cansats o cames cansats vostè necessita posar-se unes plantilles ortopèdiques per a peus cansats. No obstant això, i al marge de dur unes plantilles ortopèdiques per als peus cansats o cames cansades és convenient seguir uns hàbits i fer alguns exercicis.

Si pateix peus cansats o cames cansats vostè necessita posar-se unes plantilles ortopèdiques per a peus cansats .
 
 

Hàbits ha de seguir per a peus cansats

1 . Exercici diari . Hi ha una dita que diu que qui mou les cames mou el cor . I si enforteix el cor , també enfortirà el reg sanguini . Per això és molt important que cada dia camini , almenys 30 minuts mogui les cames , pedalegi . etc .
2 . Evitar creuar les cames . Quan està assegut i creua les cames està pressionant i evitant una adequada circulació de la sang .
3 . Alçar les cames . Si treballa moltes hores assegut , procuri fer descansos de 10 minuts cada 2 o 3 hores . Passegi , moveu-vos i procuri elevar les cames durant una estona per facilitar la circulació sanguínia . Actualment hi ha aparells , indicats especialment per a persones que treballen moltes hores assegudes , que faciliten el moviment dels peus .
4 . No utilitzar peces ajustades . Eviteu l' ús d'aquest tipus de peces , que poden arribar a obstaculitzar la correcta circulació arterial i venosa .
5 . Eviti estar molt de temps dret . Alguns treballs obliguen a estar dret durant llargs períodes de temps . Procureu fer descansos i alçar les cames .
6 . Tenir cura el seu pes . El sobrepès incideix negativament en la salut en general . Les cames han de suportar un pes major i conseqüentment el cansament s'acusa més i la circulació de les extremitats inferiors es dificulta .
7 . Dieta sana i equilibrada . Ja sabem que el que mengem és molt important per a la nostra salut . Procuri una dieta rica en fibra , que l'ajudarà a regular el seu intestí i de pas a millorar la seva circulació sanguínia .
8 . Eviti banys amb aigua calenta . Procuri no dutxar-se amb aigua calenta . L'ideal és alternar l'aigua tèbia amb aigua freda i en aquest ordre .
9 . Feu massatges en cames i peus . Un adequat massatge l'ajudarà a potenciar la circulació de la sang en les seves extremitats , provocant una sensació d'alleujament i benestar . Els massatges s'han de fer de forma ascendent , és a dir de baix a dalt , per facilitar el retorn de la sang . Utilitzeu per als massatges productes específics per a cames cansades , però sobretot que siguin de garantia .
10 . Begui aigua . L'aigua és fonamental per al nostre cos . A través d'ella el nostre cos dissol i elimina toxines . A més hidrata nostre cos i ajuda a mantenir la flexibilitat de la nostra pell i altres òrgans .

Dits en urpa o martell

 

 

Dits dels peus en urpa o martellDits martell peu és el nom que se li dóna a una deformitat d'un dit, principalment la tercera falange del peu, en el qual adopta una actitud flexionat, doblant l'extrem del dit cap avall.
 

Causes dels dits en urpa o martell

Es pot deure a una insuficiència del tendó extensor llarg del dit afectat per ruptura o fibrosi, o per pressió d'un galindó o bé potser és una trastorn congènit. El tendó extensor es trifurca cintetes que arriben a inserir distalment a l'última falange. La funció d'aquests tendons és estendre el dit, tal com passa en obrir la mà. Qualsevol trauma agut o crònic, que causi una flexió forçada d'un dit, com el xoc amb una pilota de beisbol, per exemple, les cintillas del tendó extensor poden esquinçar dels seus punts d'inserció, causant un dit en martell. Per la seva associació a traumes esportius se li crida amb freqüència dit de pelotero.
 

Símptomes dels dits en urpa o martell

La deformitat pot causar pressió sobre el calçat en caminar produint incomoditat inicial i irritació per fricció, progressant a dolor del peu, turmell i fins i tot del maluc. Amb freqüència es formen calls voltant del dit afectat i berrugues plantars.
 
Productes recomanats per als dits en urpa o martell

dits martell
coixinets plantars

Dits en urpa, dits martell i dits en maça

Els dits en urpa, dits martell i dits en maça solen aparèixer per diferents motius i causes un motiu pot ser el portar sabates massa curts i portar talons alts moltes dones al portar aquest tipus de calçat amb el temps es veu afectat per aquesta patologia per aquest motiu jo sempre recomano els coixinets plantars posades a la sabata per estirar els tendons del dits i evitar els dits en urpa i relaxar els dedos.las coixinets plantars són acolchonadas folrada en pell per a peus amb dits en abducció. afavoreixen la postura analtomica correcta dels ossos, metatarsians (planta del peu) es fixa fàcilment gràcies a la seva lamina autodestructiva.
Altres dels motius de tenir dits en urpa és una patologia hederitria per familiars . Les malalties auto immunes com l'artritis reumatisme poden també produir deformitats als dits menores.El dit a mall , sobretot si és bilateral , està associat a problemes neuromusculars . El galindó o hallux valgus pot provocar dit en urpa o martell . Unes altres de les possibilitats que pot produir dits en urpa és les persones que tenen peus buits al recolzar més del compte la planta del peu ( metatars ) els tendons dels dits en fer tanta força s'encongeixen i és el motiu de produir dits en urpa si té vostè peus buits és recomanable portar unes plantilles ortopèdiques per a peus buits les pedag visqui high. També més, les deformacions com a peu pla o peu valg poden afectar negativament la forma del peu i fer que es produeixi un dit en martell o un dit en urpa . Altres possibles causes del dit en martell o en urpa. dits martell peu
Molèsties de dits en urpa

Molèsties de dits en urpa

els dits martell , en urpa maça senten deformar lenta però constant que és quan tenim dolors a la part davantera del peu . Els símptomes típics del peu en urpa inclouen dits torts i punts de pressió dolorosos i durícies a tot el peu . Es pot formar un call sota de la punta del dit o al metatars les callositats i el calls poden ser dolorosos . Aquests símptomes ho podem solucionar amb protectors de silicona
Encara que creguem que és el mateix tenir els dits en maça , dits martells o dits en urpa estem equivocats vegem els exemples de cada patologia
dits en maça dits en maça
se l'anomena dits en maça a l'articulació flexionada a la qual està més pròxima a la punta del dit
dits martell dits martell
se li crida dits martell quan és l'articulació del dit del mig aquesta doblegada cap avall
ejercicios para los pies martillo dits en urpa
se l'anomena dits en urpa quan l'articulació flexionada cap avall a la del medi

Consells per el dits en urpa , maça i martell

quan tenim dits en urpa per corregir i estirar els dits martell el millor és pedag HAMMERZEHEN - Polster és com una espècie de ratolí de silicona mol suau té una alta elasticitat i durada. S'adapta anatòmicament a la corba entre la planta del peu i la part inferior dels dits , és ideal per dits en urpa o en martell i maça

Exercicis per als dits en urpa, dits martells i dits maça

els dits en urpa és sempre aconsellable portar sabates còmodes, amples i amb poc taló i faci exercici perquè no li quedin rijidos.
dit martell peu Estirament dels dits en urpa.
Poseu un banda elàstica gran i resistent al voltant dels cinc dits del peu. Esteneu els dits cap a fora. Mantingueu estesos durant 5 segons. després
aflójelos. Repetiu 10 vegades.
dit martell peu Col · loqueu una bala a terra. Flexions els dits sobre la bala i recojada amb els dits. Apte després deixeu anar la bala repetir 20 vegades

Dolor a la coixinet del peu metatarsos

 

Dolor a la coixinet del peu

Els dolors en el coixinet dels peus, sol passar per portar calçat inadequat i no portar unes plantilles adequades, per al mal de coixinet al peu. Quan tenim dolor plantar a les coixinet dels peus ens sentim fatigats i molt cansats ja que és molt dolorós el dolor plantar, hem de solucionar el més aviat possible, el primer que hem de fer és posar-nos una protecció al metatars planta del peu per alleujar el dolor i esmorteir el pas dels impactes.

Metatarso peu

 

Els dolors en coixinet del peu són perquè ens fa mal el metatars peu i per solucionar-hem de posar-nos un protector per a les coixinets dels peus.
 

Dolor a les plantes dels peus

Unes de les causes el dolor en les plantes dels peus de les dones és per portar talons alts les mitjanes plantilles pedag high life podem alleujar els dolors a la coixinet del peu i quan és calçat tancat plantar anatomisch les dues són coixinets són de silicona per esmorteir els impactes i relaxar els coixinets de la planta del peu.
 

Metatarso peu

Per al calçat pla plantilles de descàrrega quan ens fa mal el metatars peu quan caminem o passa moltes hores de peu necessités unes plantilles de descàrrega, li alleuja la planta del peu desapareixent el dolor.
 

Dolor del peu al trepitjar

Si sent dolor del peu al trepitjar ja crònic plantilles per peus buits serà les plantilles que necessita per als seus peus amb arc longitudinal per donar suport al peu perfectament i taló amortidor.
 

 

 

Talàlgia

Que és la talàlgia als peus

La talàlgies, és una patologia amb més consultes mèdiques esportives té més freqüents. Ja que és bastant habitual a persones que practiquen esport pel fort impactes que produeixen en taló al caminar, córrer, caminar o saltar.
 

Que produeix la talàlgia

La talàlgia pot ser causa per diferents lesions (fascitis plantar o esperó calcani) Els símptomes de les talàlgies consisteixen en un dolor molt intens, especialment a primeres hores del dia. I aquest sol agreujar en realitzar grans esforços musculars, o també després de llargues passejades. En general, aquest dolor es presenta més en un peu que en un altre, encara que és gairebé segur que l'esperó calcani estigui localitzat en ambdós peus.
La majoria de vegades la talàlgia sol produir-se a esportistes pels impactes que produeix el taló en tocar a terra el teixit s'inflama i aquest teixit és el que suporta l'arc longitudinal i d'aquí ens ve el mal de taló. Per això sempre recomano portar sempre unes taloneres de silicona al taló per esmorteir els impactes, cal tenir en compte que el taló suporta tot el nostre pes i quan caminem o correm és el nostre punt de suport. Ta, bé és freqüent la talàlgia persones que passen moltes hores de peu o pels mals gestos pel seu treball.

Solucions per talàlgia- Quan sentim dolor al taló el primer que hem de fer és disminuir l'activitat.
- Agafar una ampolla congelada d'aigua i massatge i fer-la rodar des del taló passant per l'arc longitudinal i anar rodant des de la planta del peu asta el taló.
- Durant almenys 15 minuts, és recomanable que sola fer almenys 2 o 3 vegades al dia sobretot al final del dia, estirarem els tendons i els relaxarem.
- Utilitzar una talonera de silicona o plantilla anatòmica de làtex que ens amotigui perfectament el taló.
- Utilitzar calçat amblio i amb taló tou (sabates esportives)
- Fer almenys 2 vegades al dia exercici d'estiraments perquè els tendons es relaxin.

Exercicis per talàlgia

Exercicis per a la talàlgia

Col·locarem una tovallola a terra davant de vostè. Amb els dits del peu intenti portar la tovallola cap amunt. Augmenti la resistència amb un pes en l'extrem de la tovallola. Feu diverses repeticions amb descansos entre elles.
Exercicis per a la talàlgia Mou el peu adolorit a poc a poc amunt i avall sobre la canyella de l'altra cama, tracti de envoltar-la amb els dits.
Exercicis per a la talàlgia L'últim exercici serà Posar-se davant a uns 25 centímetres d'una taula, donarem suport a les dues mans sobre la taula, flexionant un genoll i amb l'altra estirada. Lentament ens inclinarem cap a la taula, pressionarem cap endavant fins a sentir una tensió moderada en els músculs del panxell de la cama estirada. Cal mantenir aquesta posició durant 15 o 20 segons. Amb els dos talons a terra, doblem el genoll de la cama recta fins a sentir la tensió en el tendó d'Aquil·les i mantingui aquesta posició altres 15 0 20 segons.


Talàlgia a què s'ha de

La talàlgia afecta el taló el dolor és produït a la inflamació de la fàscia que són uns músculs que van del taló als metatarsos i de deu per diversos motius per la pràctica d'esport pels impactes, persones que tenen molt pont a l'arc i persones amb peus plans.

Com combatre la talàlgia

El primer que ens receptés el metge per combatre la talàlgia és portar una plantilles anatòmiques o talonera de silcona per esmorteir els impactes del taló quan caminem això ens alleuja el dolor de la talàlgia i ens ajudés a la seva curació.
Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 3207596
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de
Esperem que tot sigui del teu agrat i veure't molt aviat!

Pagament segur amb paypal