hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Telèfon: 659 843 744
Whatsapp: 659 843 744
Plantilles per a peus ortopèdiques corregir i alleujar el dolor

Plantilles ortopèdiques

 

Perquè ens serveixen les plantilles ortopèdiques

Les plantilles ortopèdiques ens serveixen per corregir i alleujar la patologia dels nostres peus per tal de millorar la nostra qualitat de vida i permetre'ns caminar sense sentir molèsties . No només afecten els nostres peus , sinó que també poden tenir les seves repercussions en articulacions com els turmells , genolls , maluc i columna vertebral.
 

Plantilles ortopèdiques per als peus

Quan necessitem unes plantilles ortopèdiques, és perquè tenim una patologia en els nostres peus o També volem prevenir lesions . en articulacions com els turmells , genolls , maluc i columna vertebral . De patologies hi ha dos estan les cròniques i les temporals.

 

Patologies cròniques d'un peu

Hi ha unes patologies dels peus que són cròniques i sempre haurem de portar unes plantilles ortopèdiques en el nostre calçat per a la patologia que tenim per corregir el peu i poder caminar sense problemes les patologies més comunes són:

Aquestes juliol patologies són les més comuns si voleu mes informació de cada patologia fer clic a la patologia interessada i tindreu tota la informació .
 
Després hi ha altres patologies temporals que només les haurem de portar asta que estiguem curats .
 

Les patologies temporals dels peus

A vegades ens solen sortir als peus unes patologies que són temporals que amb el temps se'ns cuta sempre que posem remeis i ens posem les plantilles que necessites nostres peus per a aquesta patologia les més comunions són:

Aquestes 3 patologies són les més comuns si voleu mes informació de cada patologia fer clic a la patologia interessada i tindreu tota la informació .
 
I per últim hi ha les plantilles ortopèdiques per evitar lesions i que se'ns carregui els turmells , genolls , maluc i columna vertebral . I evitar que se'ns cansin els peus .
 
Plantillas ortopédicas para evitar lesiones
Existen clases de plantillas ortopédicas que nos evitarán lesiones y nos alivianar al caminar lo tanto para la práctica de cualquier deporte como para el trabajo y para personas que se sienta los pies cansados en el largo del día

 

 

Consells en comprar unes plantilles ortopèdiques

 
1 . És molt important abans de comprar unes plantilles ortopèdiques saber que patologia tenemos.Si vostè no està segur poseu-vos en contacte amb nosotrosl
2 . Les plantilles ortopèdiques ens serveixen per equilibrar i distribuir la càrrega del nostre pes en els nostres peus , que moltes vegades a causa de determinades condicions o hàbits es troba desequilibrada , ocasionant diferents problemes podològics i articulars .
3 . També ajuden a prevenir lesions i millorar les molèsties que es puguin tenir . I a corregir , alleujar o reduir les lesions i dolors .
4 . Si estàs experimentant molèsties als peus , cansament exagerat en caminar , fatiga , dolor en les articulacions , desgast irregular a les teves sabates o qualsevol altra condició podològiques , és convenient que es posi en contacte amb nosaltres .

Plantilles ortopèdiques per a peus buits

 

 

Que és un peu buit

peus buits , peus amb doble pont i peus còncaus és la mateixa patologia . Un peu buit se li crida d'aquesta manera simplement per l'elevació de la de la volta de la planta . Per aquest motiu els dits poden quedar engarrotats o flexionats cap a dins , que és el que anomenem dits en urpa el que disminueix la mida del peu . Per aquest motiu Quan diem que tenim peus buits o doble pont és perquè l'arc longitudinal del nostre peus és molt pronunciat si posem un exemple passejant per la vora de la platja i ens adonem de la nostra petjada del peu veurem que només se'ns marca la part de davant i de darrere o sigui planta del peu i taló això que significa. Peus que el nostre pes del nostre cos només es recolza a la planta del peu i taló i d'hi ha ve els mals de planta de peu , taló i possibles esperons , ens notem cansats , formigueig calls a la planta del peu de suportar tot el dia el nostre pes .
 

Causes dels peus buits

El 80 per cent dels casos d'un peu buit és familiar ( hereditari ) .
Els peus buits és força freqüent entre la població , tot i que en les seves formes més lleus . Aquests casos de peu lleugerament buit no tenen perquè rebre un tractament específic , simplement amb unes plantilles ortopèdiques per a un peu buit tenim el problema resolt .
 

Símptomes de peus buits

Dolor a les coixinets de la planta dels dits en donar suport ( metatarsàlgia )
Dolor en el taló al recolzar ( talàlgia )
Dureses doloroses en les zones de major suport ( hiperqueratosi plantars )
Dits en urpa ( flexionats cap a dins )
Aparició de tendinitis
Dificultat per calçar
lumbàlgies freqüents
Dificultat o cansament extrem per estar-se dret sense moure.
 

Plantilles ortopèdiques

quan ja tenir-nos identificada nostra paliatoria i sabem que tenim peus buits és el moment de decidir a posar-nos unes plantilles ortopèdiques però la plantilla ortopèdica ha de ser per a peus buits .
 

 
Plantilles ortopèdiques per a peus buits
Les plantilles ortopèdiques per peus buits de reunir unes qualitats molt importants per evitar dolors en els nostres peus , evitar calls a la planta del peu i esperons .
1 - la plantilla ha de tenir una pilota aconcho res a la planta del peu per alleujar la nostra planta del peu i corregir els dits en adducció .
2 - la plantilla ha de tenir al taló un coixinet per a la descàrrega del taló .
3 - la plantilla ha de tenir un suport anatòmic en l'arc longitudinal fabricat de polipropilè aquesta combinació alleuja i relaxa el peu recarregat .
Tipus de plantilles ortopèdiques per als peus buits
Plantilles ortopèdiques per als peus buits n'hi ha de molts tipus i materials perquè s'adapti al que vostè necessita n'hi ha de pell , Devor olor , de làtex etc ...
 

Plantilles peu buit ortopedico

Plantilles ortopèdiques per a peus plansPlantilla ortopèdica peu pla

 
Els peus plans es caracteritza per falta d'arc longitudinal o el que és el mateix manca de volta plantar ( just l'alteració contrària que la del buit ) .
L'empremta que deixa un peu pla és fàcil de reconèixer perquè té la corba característica del peu o aquesta és menys pronunciada . I la petjada d'un peu pla és completament plana .
 

Com identificar un peu pla

Els peus plans fins a l'edat de dos anys no es pot determinar la presència de l'alteració , perquè el peu del nen cuentacon un teixit adipós ( greix) a la planta del peu . Aquesta coixinet desapareix amb el temps i no requereix cap tractament .
Identificar un peu pla és molt fàcil la petjada d'un peu pla com la paraula diu és completament plana perquè al no tenir l'arc longitudinal desenvolupat tot el peu és completament pla.

Per saber la petjada d'un peu pla
Causes d'un peu pla

Els peus plans és molt comú en nadons i nens petit
Els peus plans és degut al fet que els teixits que sostenen les articulacions al peu ( trucades tendons ) estan fluixos.
A mesura que els nens creixen , els teixits es tensen i formen un arc , la qual cosa té lloc quan el nen té 2 o 3 anys d'edat . La majoria de les persones té arcs normals quan són adultes . Tanmateix, és possible que en algunes persones aquest arc no es formi .
L'envelliment , les lesions o una malaltia poden causar mal als tendons i provocar que es desenvolupi peu pla en una persona a qui ja se li han format els arcs . Aquest tipus de peu pla només pot ocórrer en una banda .
En rares ocasions, els peus plans dolorosos en els nens poden ser causats per una afecció en la qual dos o més dels ossos al peu creixen units o es fusionen . Aquesta afecció es denomina coalició tarsiana .
 

Símptomes de peus plans

Inflamació en la vora al peu
Calls , a la planta del peu
Callos a la vora intern del peu
Dolor a la vora intern del peu
Esperons al taló
Dolor en cames , genolls , cuixes , malucs i columna
 

Tractament per als peus plans

Esaconsejable per als peus pla realitzar una sèrie d'exercicis per optimitzar el desenvolupament dels peus :
caminar de puntetes , descalç per terreny irregular o per la platja i agafar objectes amb els dits dels peus .
Aquests senzills hàbits ajuden a formar l'arc i per tant prevenen l'aparició del peu pla , tot i que , en la majoria dels casos aquest tipus d'alteració és hereditària .
Generalment , el peu pla no suposa un problema per caminar o calçar . És convenient portar calçat ample còmode i flexible que dins del calçat hagin 01:00 plantilles ortopèdiques per a peus pla.
 

Com han de ser les Plantilles ortopèdiques per peus plans

Les plantilles per a peus plans ha de ser una plantilla ortopèdica amb suport molt tou en l'arc longitudinal per evitar enfonsar més . Ha de ser d'un material lleuger , flexible acolcho res per esmorteir els punts d'inflamacions i durícies i alleujar les articulacions de maluc i columna vertebrar .
Les plantilles ortopèdiques per peus plans ha de esmorteir el taló per absorbir els impactes en caminar i evitar possibles esperons.
 
Preu peus plans plantilles

Plantilles ortopèdiques per als peus valc-var de retropeu


Peus valgs plantilles

 
Peus varo és una defecte de la posició i conformador del peu . Que el peu tendeix a poyar en la vora interna del peu i en el costat extern del peu pertany elevat. Peu valc - var de retropeu és una defecte de la posició i comformacion del peu . Que el peu tendeix a poyar en la vora interna del peu i en el costat extern del peu pertany elevat per aquest motiu tot el seu pes recau en el costat intern del peu per aquest motiu és per això que té sempre molèsties al costat intern del peu.

Símptomes de peu varo

Peus valgs ens fa mal sempre la vora interna del nostre peu pel continu suport en aquesta zona se'ns pot irritar aquesta zona fins salins butllofes a la zona interna del peu.
 

Solucions per als peus valc - var de retropeu

Amb una plantilla anatòmica adequada per als peus valgs solucionarem el nostre problema i fer alguns exercicis d'estirament.
 

Plantilles peus valc-var de retropeu

Plantilles ortopèdiques per la fascitis plantar

Que és una fascitis plantar en el peu

 
La fascitis plantar és una de les patologies més dolorosa que pot patir el nostre la fascitis és una inflamació aguda del tendó anomenat aponeurosis.

Aponeurosis

És una varietat de tendó en forma de làmina aplanada. Les seves fibres de teixit connectiu són blanques i brillants, i són histològicament semblants a les de tendons comuns, però tenen menor innervació i irrigació sanguínia.
Les aponeurosis seva funció és unir músculs a altres parts del cos, encara que poden unir-se entre elles barrejant les seves fibres. ES troben principalment en les regions abdominal, lumbar, palmar, plantar i en alguns músculs de la cara és més comú que aquesta patologia aparegui a la zona plantar i d'aquí ens ve aquest gran dolor que quan ens la diagnostiquen és una fascitis plantar.


Símptomes de la fascitis plantar

El símptoma principal de la fascitis plantar és dolor constant i molt molest en l'en el taló o també a la zona mitjana de la planta del peu on es troba el nostre arc longitudinal, i el dolor ens ve pel desgast de la feina habitual que realitza, és a dir, a l'microtraumatisme repetitiu. El problema de la fascitis plantar pot ser causat o agreujat per un calçat inadequat, així com per males postures, treball excessiu d'aquesta zona, per exemple córrer costa avall o per no portar unes plantilles adequades per al nostre peu.
La fascitis plantar se'ns inflama el teixit connectiu gros que està situat a la nostra planta del peu i es fixa al taló (aponeurosi o fàscia plantar). El dolor de la fascitos se sent més normalment a la base antero-medial del taló i sol ser més agut i amb més dolor als matins, el motiu és per la rigidesa que es presenta durant la nit, i en realitzar exercicis que demanin de un augment major de la càrrega sobre la zona. La fascitis plantar ha estat diagnosticada freqüentment a l'existència de esperó calcani, una troballa radiològic consistent en una exostosi del calcani. La presència en el nostre peu d'esperons calcanis s'ha associat en ocasions amb la fascitis plantar, en ser una reacció periótica a l'augment de tracció de la musculatura plantar medial del peu, encara que no s'han de considerar com patognomònic de la patologia, atès que la fascitis plantar s'insereix per sobre del esperó i no com a prolongació d'aquest.


 

Plantilles ortopèdiques per alleujar una fasciïtis plantar

Quan tenim la patologia de la fascitis plantar hem de portar una Plantilles ortopèdiques per a la fascitis plantar aquesta plantilles ha de ser una plantilla anatòmica per al qual peu reposi perfectament i no estirem els tendons , ha de ser tova i amb amortiguació al taló i una pilota de coixinet al metatars ( planta del peu ) per absorbir perfectament el impacte que produïm en caminar.
 
 
Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 3196933
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de
Esperem que tot sigui del teu agrat i veure't molt aviat!

Pagament segur amb paypal