hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Telèfon: 659 843 744
Whatsapp: 659 843 744
plantilles per als peus per a totes les patologies

plantilles per als peus
Plantilles per als peus tots els models

Plantilles per als peus ha de diferents models teixits i textures. Plantilles per a peus trobarem de 2 formes les plantilles ortopèdiques per a diferents patologies dels peus i les plantilles per als peus normals fabricades en diferents teixits.
 
 
 
Aquests són els models de teixits i textures que trobarem en unes plantilles per als peus . Entès això passem a explicar que les plantilles per als peus trobarem per diferents patologies .
 

Tipus de Plantilles per als peus per a les deferents patologies

 
Totes les plantilles per als peus podem trobar de diferent teixits i textures ( per exemple unes plantilles per a peus buits podem trobar-la en pell , làtex , devo dolor , per al fred , amb fibres naturals etc .. )
aquests són els models de plantilles per a peus per a diferents patologias.Entendido això anem a explicar les plantilles per als peus anatomicas .

 

Tipus de Plantilles per als peus anatòmiques

Hi ha diferents models de plantilles per a peus perquè s'adapti al seu problema o tipus de calçat. És importa't saber quin tipus de patologia té el tipus de calçat on posarà les plantilles perquè s'adaptin perfectament al seu peu.
 
És molt important que vostè entengui tot aquest apartat per escollir la plantilla per als peus que necessita vostè tu té algun problema o alguna cosa que no entengui contacti amb nosaltres . Tenim atenció al client tot el dia .

Plantilles de gel per als peusPlantilles de gel per al calçat

Les plantilles de gel per als peus relaxa les articulacions és còmoda adaptant-se perfectament als peus, les plantilles de gel o de silicona van folrades de vellut per a una major comoditat i confort esmorteint el pas eliminant els cops per relaxar les articulacions dels peus, turmells , genolls i el tendó d'Aquil·les.

 

Perquè serveixen les plantilles de gel

Les plantilles de gel ens serveixen per a diverses patologies , però el primer que cal saber la principal funció d'unes plantilles de gel , és absorbir els impactes en caminar o en fer algun tipus d'esport i d'aquesta manera aconseguim alleujar totes les articulacions del taló , turmells , cames , genolls , malucs i columna vertebral . També és ideal per a persones que al llarg del dia acaben amb els peus cansats , acavan amb mal de peus , cansament .
 

S'aconsella portar unes plantilles de gel

s'aconsella portar sempre unes plantilles de gel ( sempre que no tinguin una patologia com ara peus plans i peus buits que sempre hauran de portar unes plantilles per a la seva patologia ) a persones que passen moltes hores drets al llarg del dia , persones que fan llargues caminades , persones amb peus cansats , persones que pateixen de les articulacions persones que se sent de dolors al metatars ( planta del peu ) , persones que pateixen de taló ,
 

Qualitats d'unes plantilles de gel

Les qualitats d'unes plantilles de gel és pel còmoda, relaxant a l'hora de caminar , i per flexible que és, és una plantilla molt flexible i tova i adaptant-se perfectament a qualsevol calçat moltes vegades busquem un calçat còmode perquè ens fa mal els peus paguem molts diners per la sabata perquè ho volem còmode i que no ens faci mal els peus i no sapigueu-vos que quan ens fa mal els peus el que necessitem realment és una plantilla de gel . O és perquè tenim una patologia
 

Tipus de plantilles de gel

Plantilles per als peus amb poc gruix i flexible plantilles de gel bama victòria amb una major amortiment. Revestida de microfibres perquè tingui un tacte suau i absorbeixi la humitat i un farcit encoixinat de gel especial per a una major comoditat en zones sensibles, com el taló i la planta del peu. Els revestiments estan especialment dissenyats per a cabre en qualsevol sabata per donar-li més comoditat. Orificis de ventilació permeten el transport d'aire i la humitat deixant els peus secs i eliminant la mala olor i permetent l'entrada de l'aire fresc gràcies als seus orificis estratègicament llocs. Amb les plantilles de gel BAMA victòria ens sentirem còmodes en caminar o en fer esport. És molt resistent al desgast i dura molt de temps. Evitarem la sobrecàrrega de les articulacions i evitarem els impactes en caminar i alhora relaxarem totes les articulacions. La plantilles de gel BAMA victòria és ideal per a persones amb peus cansats, dolors a la planta del peu i talons i és recomanable portar-les al nostre calçat esportius, i per a la descàrregues per als peus.
 
 
Redueix la càrrega d'impacte en les articulacions (turmells, malucs i genolls) en els lligaments i columna vertebral les plantilles de gel pedag gel-sd-100 el suau revestiment en vellut de microfibres absorbint la humitat. És molt resistent al desgast i dura molt de temps. La plantilles de gel pedag gel-sd-100 és ideal per a persones amb peus cansats, dolors a la planta del peu i talons i és recomanable portar-les al nostre calçat esportius, i per a la descàrregues per als peus.
 
Plantilles de gel amb forma anatòmica farcida amb doble farcit de gel a les zones del taló i metatars (planta del peu) Plantilles de gel technik norte per a una millor amotiguacion i alleujar el mal de peus evitar sobre recàrregues i alhora alleujar les articulacions del taló , cames, genolls, malucs i columna vertebral .Revestida de microfibres perquè tingui un tacte suau i absorbeixi la humitat. té zona de massatges per activar la circulació i així evitar el dolor a la planta del peu. Absorbeix els impactes ajudant a protegir el taló proveïda d'un arc de tecnologia avançada per proporcionar major estabilitat i suport al taló.
Plantilla de silicona ideal per als amants a l'esport, absorbeix i esmorteeix tots els impactes que reben els nostres cos quan caminem saltem o correm, alleujant el taló, la planta del peu i totes les nostres articulació com el taló, genolls, malucs i columna.

Les plantilles per als peus de silicona pedag gelaxy són molt confortables gràcies al seu revestiment vellutat i alhora absorbeix la suor dels nostres peus deixant en cada moment sec i fresc.
Les plantilles gelaxy és ideal per a qualsevol tipus de calçat tancat i és recomanables aquestes plantilles per als peus per a persona que estan moltes hores de peu, perfectes per al treball, oci, pels amants en caminar o fer qualsevol tipus d'esport.
Les plantilles per als peus de silicona pedag gelaxy les seves qualitats principals esque és tota ella farcida de silicona de primera qualitat amb dues proteccions al taló i la planta del peu que fa que esmorteeixi els impactes amb una gran gruix de silicona al taló que alleugem totes les articulacions i evitem lesions. Plantilla molt recomanada per a peus adolorits, peus cansats, per a qualsevol pràctica d'esport

Plantilles per al fred


Plantilles per al fred dels peus

En els mesos d'hivern és recomanable portar en el nostre calçat unes plantilles per al fred . Els nostres peus han d'estar sempre a la temperatura ideal perquè les nostres articulacions i circulació sanguínia funcioni correctament . Quan tenim els peus freds agafem fred a tot el cos i no hi ha manera que marxi el fred en canvi tenint sempre els peus calents si agafem fred seguida nostre cos agafa la temperatura ideal i desapareix el fred . A part d'això portant unes plantilles per al fred evitarem grips i possibles refredats . Plantilles per al fred hi ha de diferent models i teixits és important saber en què calçat posarem les nostres plantilles per al fred abans de triar- per exemple si és una sabata que ens va una mica just mirarem de posar unes plantilles per al fred que tinguin poc gruix per no tenir el problema que ens vagi just el sabates i tenir possibles frecs o ferides avui en dia no era com fa anys que com a plantilles per al fred havien les de gorret gràcies a Déu les coses han canviat i hi ha plantilles per al fred molt boniques que dissimulen molt bé que són per al fred i estèticament que donen perfectes . També és recomanable portar unes plantilles per al fred aquelles persones que tendeixen a tenir sempre els peus freds . Si té vostè aquest problema no dubti a portar quan comenci la tardor unes plantilles per al fred la seva qualitat de vida millora i s'oblidés de tocar de peus freds i deixés de sentir aquesta sensació de tenir fred en tot el seu cos . També és molt important en fer esport hivernals portar sempre unes plantilles per al fred per molt bones que siguin les botes i no traspassi el fred .
plantilles per als peus freds
 

 

Tipus de plantilles per als peus per al fred

Plantilles amb aïllant per baix woly alu-fleece plantilla per al fred fina ideal per al calçat fi o estret de color negre i amb una estètica, confort i qualitat immillorable aquesta plantilla és una plantilla fina amb poc gruix ideal per dur en aquests sabates de moda o per a aquells sabates que amb una plantilla de gran gruix ens pot prémer i sentir-nos incòmodes. Les plantilles per al fred woly alu-fleece. Amb els seus 3 capes sentirà una agradable sensació de calor per als peus freds.

Plantilles aïllants de llana per al fredPlantilles de llana aïllants al fred Plantilles per als peus freds Woly Astro Therm buenestar i calor per als freds dies de tardor i hivern la plantilla Woly Astro Therm porta el disseny multicapa i té diversos efectes . La primera capa de llana 100% assegura que els peus estiguin calents en tot moment i còmodes . La segona capa intermèdia d'escuma amortidora permetent caminar d'una manera còmoda i relaxant . La tercera capa és una làmina antilliscant d'alumini a la part de baix , d'aquesta manera repel · leixi el fred i la humitat del sòl .
 
Plantilles per als peus freds polar kotystar fabricat amb un teixit especial polar 100% polièster de grans propietats tèrmiques , amb una capa intermèdia de carboni activat i un làtex especial proporcionant major confort i resistència i alhora absorbeix la humitat del peu deixant el peu sec en cada moment . Platilla ideal per al fred intens .
 
 
Plantilles per als peus freds confort - llana kotystar plantilla fabricada 100% de llana amb una làmina intermèdia de polièster i una base d'escuma natural de làtex natural amb un tractament antilliscant perquè la plantilla quedi en tot moment subjecta a la sabata . Són ideals per als mesos d'hivern .
 
Plantilles de llana per al fred dels peus pedag alasca plantilla fabricada 100% de llana de xai que mantenen els peus calents i secs amb una làmina intermèdia de polièster i una base d'escuma natural de làtex natural amb un tractament antilliscant perquè la plantilla quedi en tot moment subjecta a la sabata . Són ideals per als mesos d'hivern .

Plantilles Devor olor


Plantilles Devor olor per la mala olor a peus

Les plantilles Devor olor són ideals per a totes aquelles persones que pateixen d'olors de peus o els suen massa els peus o es reescalfa els peus . Amb les plantilles Devor olor aconseguirem que els nostres peus estiguin frescos , secs i evitar aquella olor desagradable a l'hora de treure'ns el nostre calçat . Les plantilles Devor olor ens absorbirà en tot moment la mala olor la suor ja humitat.

 

Com han de ser les plantilles per la mala olor a peus

Les plantilles Devor olor porten un teixit de reixetes transpirable per airejar en tot moment els nostres peus , absorbint la humitat i la suor i neutralitzar la mala olor que va a parar a una segona capa farcida de làtex amb una fórmula Sudex que aquesta capa s'encarrega de absorbir la suor i la pudor i d'aquesta manera tenim els peus secs , frescos , higiènics i sense pudor.

Es recomana les plantilles per la mala olor a peus

Les plantilles per la mala olor a peus són ideals i recomanables per als mesos d'estius que és quan el peu més sua i canviïn per a persones que pateixen tot l'any la suor als peus.

 

consells plantilles per les males olors de peus

Les plantilles devorar olor per als peus és aconsellable a mínim un cop per setmana treure-les del calçat i airejar-per a un perfecte funcionament i canviar-les de tant en tant.

plantilles esportives per a l'esport

 

Plantilles esportives per als peus

 
Quan fem qualsevol tipus d'esport sigui qual l'esport és import portar al nostre calçat unes plantilles esportives per evitar possibles lesions i que ens absorbeixin la humitat i la suor perquè el peu aquest sec en cada moment i higiènic

 

Funcions d'unes plantilles esportives

Les funcions d'unes plantilles esportives és tenir el peu sec en cada moment i absorbir la suor i la mala olor . Això és una part que ha de tenir unes plantilles esportives .
L'altra part que han de tenir un plantilles esportives que ha de ser una plantilles que esmorteeixin el impactes que produïm en fer esport per alleujar totes les nostres articulacions taló , turmells , cames genolls , malucs i columna vertebral d'aquesta manera evitarem possibles lesions . Hem de pensar que en fer qualsevol esport forcem massa totes les articulacions ia curt o llarg temps se senten els talons , genolls i malucs per això és important que les plantilles esportives que portin el nostre calçat tingui la funció d'absorbir i esmorteir tots els impactes produïts .

 

Tipus de plantilles esportives per al calçat esportiu

Plantilles esport hi ha diferent models fabricades en diferents formes per adaptar-se perfectament als nostres peus per a un millor confort i que absorbeixi els cops alleujant les articulacions dels nostres peus i taló.

Plantilles esportives pedag performance

Plantilles per als peus per practicar qualsevol tipus d'esport plantilles esport pedag performance amb una tecnologia XTR2 dissenyada per esmorteir els cops dels impactes alleujant les articulacions i tendons del taló, genolls, malucs, columna vertebral i el coll gràcies a les seves proteccions amortidores de xoc contra impacte a la planta del peu metatars i taló plantilla amb escuma elàstica ultralleugera flexible revestida amb fibra d'alta tecnologia elimina la mala olor amb orificis de ventilació per deixar el peu fresc i sec en cada moment amb suport proporcionant equilibri i l'estabilitat que necessites per la practicar de qualsevol esport.
 

Plantilles per a l'esport pedag fitness

Unes de les plantilles recomanades per a la pràctica d'esport són les plantilles per fer esport pedag fitness forma anatòmica, suport acolcho nat tou per al descans del peu. Absorbeix els cops per a alleugeriment de les articulacions. Fabricades en làtex molt acolchonado amb càmera d'aire i amb carbó activat per absorbir i eliminar les males olors. Plantilles esportives resistent al desgast.
 

Plantilles esportives pedag viva sport

Plantilla perfecta per als amants de l'esport, amb ella pot practicar qualsevol tipus d'esport futbol, bàsquet, tennis, golf, esquí etc ... Plantilles per als peus pedag viva sport amb forma anatòmica especialment dissenyada per a l'oci i l'esport amb amortiment de xoc al taló per esmorteir els impactes, suport perfecte gràcies al seu arc longitudinal, i amb coixinet a la part davantera per evitar el splay. Amb fibra especial sobre la superfície per tenir un tacte agradable als peus que elimina ràpidament la humitat dels peus, i d'escuma d'alta tecnologia amb milions de càmeres d'aire absorbeix el xoc i aïllament contra el fred. pedag viva sport és l'elecció perfecta per a aquells que volen més comoditat en el calçat esportiu.

Plantilles per mala circulacio de la sang

Mala circulació de la sang

Són moltes les persones que tenen en llarg de la seva vida la mala circulació de sang és un símptoma comú de la pressió arterial alta i malalties del cor , i també pot ser una causa d'aquestes condicions . Encara que un dels primers passos en l'augment de la circulació pobra ha de ser consultar un professional de la salut , pots també fer una sèrie de canvis cada dia per ajudar a augmentar el flux sanguini . Mantenir un estil de vida saludable mitjançant la dieta i l'exercici, entre altres tècniques , és essencial en la millora de la circulació i la prevenció de la malaltia .


consells per la mala circulació

 
1 . Avalua i modifica els hàbits de vida per controlar la mala circulació . Acaba amb els mals hàbits i no saludables . Fumar redueix l'oxigen del cos , el que agreuja la mala circulació . Així que deixa de fumar .
 
2 . Alleuja i controla l'estrès aprenent a meditar , practicar ioga o rebre un massatge . L'estrès constreny els vasos sanguinis i juga un paper rellevant en la mala circulació .
 
3 . Mou el teu cos i aconsegueix un bon bombament de la teva sang . Camina amb bicicleta , camina o gens . L'exercici assegura la circulació sana . Fins i tot una breu , però enèrgica , caminada farà meravelles per a la salut cardiovascular .

4 . Tria una dieta alta en fibra per promoure la circulació sana . Menja fruites i verdures per enfortir els capil · lars i donar suport al flux de sang saludable . En concret , consumeix taronges , síndria , nous i all per optimitzar el sistema circulatori . Fins i tot la ingestió d'una tija simple d'api ha demostrat alleujar la pressió sanguínia a relaxar els vasos sanguinis estrets .
 
5 . Elimina els aliments que són dolents per al cor : les proteïnes animals , aliments rics en greixos , sucres blanc i / o refinats , cafè i refrescos de cola . Aquests aliments concrets i substàncies augmenten la viscositat de la sang i per tant , impedeixen el seu flux .
 
6 . Ingereix suplements dissenyats per donar suport a la salut circulatòria . La vitamina C prevé l'enduriment de les artèries . La coenzim Q10 és un antioxidant natural que millora la utilització de l'oxigen i per tant augmenta el flux sanguini . L- Carnitina també millora el subministrament d'oxigen .
 
7 . Crea un remei casolà amb una cullerada de vinagre de sidra de poma ( orgànic i sense processar ) barrejada amb una cullerada de mel i aigua calenta per reposar la deficiència de potassi i / o calci . Els metges naturistes , sovint han considerat els minerals com a culpables de la circulació congestionada .
És important consumir remeis a base d'herbes , ja que són abundants i segurs . Tria entre les tintures , mescles de te o càpsules , tots els quals es poden fer o comprar . Pots buscar Ginkgo biloba , baia de arç , cua de cavall , gavarreres , hisop i caiena . Totes aquestes herbes tenen el regnat suprem per enfortir , tonificar i curar la mala circulació .
 
8 . Acostumar-se a portar sempre la plantilles norte gel technik et sentiràs relaxat i et s'activés la circulació.


Plantilles norte gel technik

Plantilles per a la fascitis plantarFascitis plantar en els peus

Unes de les patologies més comunes en els peus és la fascitis plantar patologia bastant dolorosa i molesta una dolor plantar al taló oa la zona mitjana de la planta del peu, aquesta patologia a vegades és confonia amb un esperó calcani i no té res a veure una patologia amb una altra.

Fascitis plantar causes


Les fascitis plantar sol aparèixer pel desgast pel treball habitual que realitza, és a dir, al micro traumatisme repetitiu. fascitis plantar símptomes segons els estudis pot ser el problema causat del mal calçat inadequat, per males postures, treball excessiu d'aquesta zona, per exemple córrer costa avall. La fascitis plantar sol ser causat pel teixit que tenim a la planta del peu anomenat aponeurosis que s'inflama connectiu gruixut que està a la planta del peu i que es fixa al taló (aponeurosi o fàscia plantar). El dolor se sent normalment a la base antero-medial del taló i sol ser més agut als matins per la rigidesa que es presenta durant la nit, i en realitzar exercicis que demanin d'un augment major de la càrrega sobre la zona.

Fascitis plantar símptomes

Fascitis plantar símptomes ha estat atribuïda sovint a l'existència d' esperó calcani , una troballa radiològic consistent en una exostosi del calcani . La presència d'esperons calcanis s'ha associat amb la fascitis plantar , en ser una reacció perióstica l'augment de tracció de la musculatura plantar medial del peu , encara que no s'han de considerar com patognomònic de la patologia , atès que Fascitis plantar símptomes s'insereix per sobre del esperó i no com a prolongació d'aquest.

Que és la fascitis plantar

Que és la fascitis plantar en moltes ocasions quan sentim parlar de la fascitis plantar ens ho pregunteu , la fascitis plantar és un tendó que s'inflama anomenat Aponeurosi i és un tendó tenen forma de làmina aplanada . Les seves fibres de teixit connectiu són blanques i brillants , i són histològicament semblants a les de tendons comuns , però tenen menor innervació i irritació sanguínia . Entès el que és la fascitis plantar posarem remei .
 

Com han de ser unes plantilla ortopèdiques per a la fascitis plantar

Les plantilles per a la fascitis plantar ha de ser unes plantilles anatòmica perquè el peu es recolzi perfectament , en ser una plantilla anatòmica el peu es recolza perfectament , evitem estiraments en tota la planta del peu i la fascitis plantar reposa tots els músculs i evita l' dolor . Ha de tenir el taló amortidor perquè el taló i les articulacions no pateixi i evitar tots els impactes al caminar i amb coixinet al metatars planta del peu perquè el peu es relaxi .


Estiraments fascitis plantar

Estiraments fascitis plantar és aconsellar fer mínim un cop al dia i si és vegades millor una al matí al aixecar-se i altra vegada a la nit .
 
Estiraments fascitis plantar
Ejercicios para la fascitis plantar


Ejercicio con toalla
Coloque una toalla en frente de usted. Con los dedos del pie afecto intente traer la toalla hacia usted. Aumente la resistencia con un peso en el extremo de la toalla. Haga varias repeticiones con descansos entre ellas.

Ejercicios para la fascitis plantar


Masajes con la pierna opuesta
Mueva su pie doloroso lentamente arriba y abajo sobre la espinilla de la otra pierna, tratando de rodearla con los dedos.Ejercicios para la fascitis plantar

Estiramientos
Ponerse a cierta distancia de una mesa apoyando las manos sobre la misma, flexionando una rodilla y con la otra estirada. Lentamente inclínese hacia la mesa, presionando hacia delante hasta que sienta una tensión moderada en los músculos de la pantorrilla de la pierna estirada. Mantenga esta posición durante 15 segundos. Con ambos talones en el suelo, doble la rodilla de la pierna recta hasta sentir una tensión moderade en el tendón de Aquiles y mantenga esta posición otros 15 segundos.

Plantilles silicona per als peusPlantilles silicona màxim confort

Les plantilles silicona molts de nosaltres sentim parlar d'elles però no sabem quina funció fan i perquè ens serveixen. En aquest apartat explicarem perquè ens poden servir unes plantilles silicona i totes les qualitats d'una plantilla silicona.
Les plantilles silicona com diu bé la paraula és una plantilla fabricada en silicona revestida d'un teixit vellutat perquè els nostres peus se senti còmode, relaxat, fresc i sec en cada moment, la funció d'unes plantilles silicona és bàsicament una, és absorbir els impactes i cops que produïm en caminar oa l'hora de fer qualsevol tipus d'esport, encara que no ens adonem quan caminem nostre peus en caminar produeix uns impactes en el nostre cos que afecta les nostres articulacions i està patint constantment els nostres turmells, genolls i malucs, l' portar en els nostres peus unes plantilles silicona tots aquests impactes que produïm ho estem esmorteint constantment i deixen de patir les nostres articulacions, un model silicona en ser fabricada de silicona és exactament com una esponja per fer-nos una idea que quan la s'esprem les s'encongeix i quan deixem d'aixafar la torna una altra vegada a com estava abans de estrujarla. Doncs les plantilles de silicona és exactament igual per aquest motiu una plantilla silicona absorbeix perfectament els impactes perquè quan veiem fet l'impacte les plantilla silicona torna al seu estat natural asta que tornar-nos a produir un altre impacte per aquest motiu les plantilles de silicona són les millors plantilles que hi ha per absorbir els impactes produïts.
Les plantilles de silicona les podem utilitzar sempre per prevenir lesions a les articulacions sobretot quan fem esport, també per a persones amb peus cansats, mals de peus, amb les plantilles silicona sentirem el peu relaxat i no se'ns caga al llarg del dia. Les plantilles silicona serveix per a qualsevol tipus de calçat tancat tant per sabates de cavaller com de senyora

Plantilles de silicona per al descans dels peus

 
Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 3194813
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de
Esperem que tot sigui del teu agrat i veure't molt aviat!

Pagament segur amb paypal