hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Telèfon: 659 843 744
Whatsapp: 659 843 744
Taloneres alleuja les articulacions turmells, genolls i malucs

Taloneres per al calçatTaloneres per al taló

Les taloneres com bé diu la paraula és una talonera que es col·loca dins del calçat per al taló, les taloneres per als peus ens serveix per alleujar els impactes que produïm al taló quan caminem per general fabricada en làtex, va migrar porós o silicona antigament estan fabricades en suro. Les taloneres serveixen per a diferents patologies o inflamacions i depenent els símptomes que tinguem utilitzarem uns o altres, també les taloneres s'utilitzen per anivellar els malucs si una la tenim més curta que l'altra sabent el desvetllament que tenim col·locarem els centímetres que necessitem al maluc que tenim més curta per anivellar els malucs i així evitarem mals de genolls i malucs i podrem caminar còmodament .La talonera és molt recomanable sobretot quan portem sabates molt plans, quan portem calçat molt pla se'ns carrega molt el taló i genolls i amb les taloneres descarregarem el taló i evitarem molèsties.

Tipus de taloneres per a les sabates

Hi ha diferents classes de taloneres per a les diferents patologies i de diferents materials i de diferents formes per sempre adaptar-se sempre a les necessitats de cada client.
 

Taloneres per esperó calcani


Esperó calcani

El esperó calcani es troba al taló i és un dels set ossos del tars, que està situat a la part posterior del peu. Una alteració en aquest os produeix el que s'anomena "esperó", patologia molt dolorosa.
 

Esperó calcani causes

El esperó calcani és una patologia que es produeix en el taló. El taló és una de les zones del nostre cos que suporta el nostre pes i si no cuidem el nostre taló se'ns pot inflamar produint un dolor molt fort i de llarga curació ocasionat per calçats inadequats, males postures, moltes hores a l'estar de peu per això sempre recomano a l'hora de triar unes plantilles que portin amortiment al taló per evitar les sobre càrregues i alleujar els forts impactes produïts en caminar.
 

Taloneres per esperó calcani

Taloneres per esperó calcani ha de dos tipus taloneres de silicona i taloneres de làtex i la funció de les taloneres per esperó calcani és alleujar el dolor de l'esperó calcani quan trepitgem el taló a terra tant les taloneres de silicona com la de làtex ha de ser a la zona on es troba l'esperó calcani molt tou i flexible per evitar el dolor i accelerar la seva curació.

espolon


 
Taloneres per esperó calcani


 

Taloneres per als talons de silicona

Taloneres de silicona per al tendó d'Aquil·les

 
Taloneres de silicona alleuja el tendó d'Aquil·les fabricada tota ella en silicona i en ser de silicona és molt flexible i recupera ràpidament la seva forma original per aquest motiu esmorteeixen perfectament els impactes que produïm en caminar o en fer algun tipus d'esport. Les taloneres de silicona són anatòmiques per al seu perfecte encaix al taló per a un perfecte amortiment i evitem lesions en les nostres articulacions de genolls, malucs i columna vertebral. Les taloneres de silicona és aconsellable posar-nos quan tenim dolor al taló, genolls per alleujar les articulacions i evitar els impactes que produïm en caminar. Les plantilles de silicona és recomanable també per a la patologia de la fascitis plantar o també esperó calcani. O bé per a la pràctica d'esport.  

Taloneres de silicona per córrer

Les taloneres per córrer és molt recomanable o per fer qualsevol esport amb les plantilles de silicona per córrer evitem tots els impactes que produïm en fer esport i evitem lesions innecessàries al taló, turmells, genolls i malucs Les taloneres de silicona per córrer són anatòmiques per un perfecte suport i de silicona molt tova per a una millor amortiment perfectament i el taló mai se'ns ressentirà.
 

 

Taloneres de silicona per a la fascitis plantar

Les taloneres de silicona també és recomanable quan tenim la patologia de fascitis plantar amb les plantilles de silicona per a la fascitis plantar evitem els impactes quan recolzem el peu a terra i alleugerirem el dolor produït per la fascitis plantar i les plantilles de silicona per a les fascitis plantar ens ajudarà a la recuperació més ràpida de la fascitis plantar.
 

Taloneres de silicona per a la fascitis plantar

 

Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 3207564
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de
Esperem que tot sigui del teu agrat i veure't molt aviat!

Pagament segur amb paypal