Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
Fongs peus contagien llocs públics on fa calor o humitat

Conseqüències de tenir fongs al peu

Que són els fongs als peus

En aquest apartat anem a explicar d'una manera bastant senzilla que són els fongs, com saber si tinc fongs als peus, causes dels fongs i com eliminar els fongs.
Quan una persona li apareix fongs en els peus se li crida peu d'atleta i el seu nom tècnic pels metges és tinya podal.
No obstant això quan tenim els fongs en les ungles dels peus seu nom és onicomicosi (fongs a les ungles). Els fongs sol encomanar-se en èpoques o llocs públics on fa molta calor o molta humitat per exemple en piscines, vestuaris públics, dutxes publiques etc. ... per aquest motiu sempre és aconsellable posar-nos en aquest llocs de llocs xancletes als peus. També el mal descuit de la higiene dels nostres peus és propens a l'aparició de fongs però això ho veurem més endavant.
Els fongs és els peus poden durar poc o molt de temps fins i tot aparèixer després del tractament.
Fongs als peus

Com saber si tinc fongs als peus

Causes dels fongs
Com saber si tinc fongs als peus moltes vegades ens fem aquesta pregunta quan veiem que els nostres peus no els veiem sans ni bonics sabem que ens passa alguna cosa en els nostres peus però no sabem què ni com reaccionar.
És molt fàcil saber un mateix si té fongs als peus amb aquests exemples sabrem ràpidament si tenim fongs als peus.
Us he preparat unes imatges on es mostra un peu atleta òssia un peu amb fongs així se'ns podria el peu atleta en el moment que tenim fongs. Si mirem la primera imatge de dalt veiem els dits dels nostres peus com s'aixeca la peu hi ha escates i hi ha símptomes d'envermelliment doncs quan veiem els nostres dits dels peus a sense és símptomes de tenir fongs als peus.
És fàcil de seguida adonar-se que els nostres peus tenen fongs els símptomes són els següents;
 
_ Hi ha enrogiment,
_ Picor.
_ Sensació de cremor.
_ Esquerdes o descamació entre els dits dels peus.
_ Ampolles.
_ Petites escates sobretot a la planta del peu.
_ Mala olor en els peus.
 
Si és el nostre cas de tenir fongs i tocar de peus d'atleta no us espanteu que tot té solució i en poques setmanes tornareu a tocar de peus sans i bonics.
Jo recomano seguir uns passos casolans i d'eficàcia que en moltes ocasions en poques setmana s'eliminés els fongs als peus, però si veiem que no veiem millora i seguim tenint fongs als peus haurem d'acudir al nostre metge perquè ens mani a un especialista i sigui el doctor qui us tracti els fongs dels peus però molt important no deixeu passar perquè pot portar a conseqüència importants pensant que ja marxessin per si sols, seria un error ja que els fongs es reprodueixen ràpidament i pot afectar tot el cos i és fàcil contagiar-a través de quan ens eixuguem amb la tovallola i poder contagiar altres persona que s'assequessin amb aquesta tovallola,
és important apte seguit rentar la tovallola per eliminar els fongs cada vegada que s'utilitza.
Els fongs també poden aparèixer en els dits dels peus detectar-los és molt fàcil però també cal dir que és la més difícil de curar les ungles infectabas per fongs les ungles són fràgils, desgastades, aixecades fins i tot trencades i ràpidament se'ns canvia de color a un to més groguenc i poc a poc s'anirà enfosquint asta canviar el color al negre si no eliminem eficaçment el fong.
. Una petita infecció o ferida en l'ungla és molt fàcil que apareguin els fongs ja que la sabata no corre el flux d'aire es crea humitat i de seguida es reprodueix. Els fongs poden aparèixer gols en els dits dels peus com en l'ungla, normalment es reprodueixen mes a les ungles perquè les ungles té molt menys flux sanguini i contra menys flux sanguini tingui alguna zona del nostre cos nostre cos no pot lluitar amb aquesta infecció .
 Com eliminar els fongs

Causes dels fongs als peus

Causes dels fongs
Els fongs als peus són similars a la floridura, que estan en els teixits morts dels peus i es reprodueixen tant en ambients humits com càlids i el mal descuit de la higiene dels nostres peus és propens a l'aparició de fongs. Sabates tancats sense ventilació, sabates fabricat en plàstics, ens crea que els nostres peus suïn, creuen humitat i mala olor en els peus i és propens el sortir els fongs.
En aquest tipus de sabata sempre hem de portar posades unes plantilles Devor olor aquest tipus de plantilla seva funció principal és eliminar la mala olor, la humitat i mantenir en tot moment el peu fresc i aquesta manera no ens suessin els peus i al no sudarnos els peus no es creés humitat, també és recomanable sobretot en els mesos de més calor és pels matins tirar pols desodorants a les sabates o desodorant per als peus i en acabar el dia deixar el calçat en terrassa o balcons per la seva perfecta ventilació. També és important portar mitjons de cotó el cotó absorbeix molt bé la humitat i et manté el peu sec.
També és molt fàcil d'contreure'ls en llocs públics humits com piscines, vestuaris, escoltes etc. ... sempre és recomanable quan es va a aquests llocs anar amb xancletes. Una petita infecció o ferida en l'ungla és molt fàcil que apareguin els fongs ja que la sabata no corre el flux d'aire es crea humitat i de seguida es reprodueix. Els fongs poden aparèixer gols en els dits dels peus com en l'ungla, normalment es reprodueixen mes a les ungles perquè les ungles té molt menys flux sanguini i contra menys flux sanguini tingui alguna zona del nostre cos nostre cos no pot lluitar amb aquesta infecció.
 

Com eliminar els fongs del peu

Seguint aquests senzills passos eliminarem els fongs dels peus.
Quan ens adonem que els nostres peus tenen fongs Col·locarem en un recipient aigua tèbia i un tap de lleixiu i submergirem nostres peus durant 30 minuts, transcorregut els 30 minuts els asseca'ls bé sobretot entre els dits dels peus que no quedi humitat com hem dit anteriorment la humitat és propensa als fongs i una vegada assecats els peus cal rentar la tovallola bé per eliminar els fongs de la tovallola perquè no hi hagi contagi en altres zones de cos. S'ha de repetir el procediment durant dues setmanes cada dos dies i després un cop per setmana per evitar-los. El clor ressecarà la pell per això hauràs de col·locar crema hidratant en els teus peus quan et vagis a dormir tot i això es tracta d'una forma senzilla de matar els fong.
Com eliminar els fongs
Un cop finalitzat aquest senzill tractament de 2 setmanes quan hàgim de rentar-nos els peus el aremos de la següent manera, en finalitzar el dia rentar-se bé els peus aconsellable amb sabó antibacterià per eliminar tota la brutícia i els bacteris, raspallant amb un raspall la planta de els peus, els laterals, les ungles i entre mig dels dits, després esbandir amb abundant aigua fins eliminar bé el sabó i apte seguit assecar-los bé sobretot entre els dits que no quedi humitat en ells com hem dit la humitat és molt propensa per la formació de fongs.
 

Com eliminar els fongs de les ungles dels peus

Com eliminar els fongs de les ungles dels peus

Prevenir els fongs als peus

Un cop finalitzat aquest senzill tractament, en finalitzar el dia rentar-se bé els peus aconsellable amb sabó antibacterià per eliminar tota la brutícia i els bacteris, raspallant amb un raspall la planta dels peus, els laterals, les ungles i entre mig dels dits, després esbandir amb abundant aigua fins eliminar bé el sabó i apte seguit assecar-los bé sobretot entre els dits que no quedi humitat en ells com hem dit la humitat és molt propensa per a la formació de fongs.
Utilitza mitjons adequats. Per eliminar els fongs has utilitza mitjons de cotó i cambiártelos tots els dies, en cas de que els teus peus suïn molt hauràs de fer dues vegades al dia. Com hem dit anteriorment el material dels mitjons han de ser 100% cotó per permetre que els teus peus respirin adequadament, prevenint la sudoració. Recorda que la humitat juntament amb la calor és ideal per a la formació de fongs.
Prevenir els fongs als peus
Canvia de sabates sovint. Si tens fongs als peus segur que aquests també proliferin a les sabates, així que canvia'ls o renta'ls bé per eliminar els bacteris, després col·loca en ells talc. Mira de canviar-los per unes sabates de pell millors sabates per prevenir els fongs són aquells elaborats en pell, ja que permeten l'adequada transpiració dels peus. Per contra el plàstic i els materials sintètics augmenten la sudoració. Posa-li unes plantilles per a l'eliminació d'olors i bacteris i seria recomanable a la nit posar-los en un pernito de cedre. Els pernitos de cedre absorbeixen tota la humitat de la sabata i eliminen tota mena de bacteris desprenent una agradable aroma a fresc i net.
Si amb aquests consells no eliminem els fongs dels peus hem d'acudir al nostre metge perquè ens enviï a l'especialista.
Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 2514714
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de
Esperem que tot sigui del teu agrat i veure't molt aviat!

Pagament segur amb paypal paypal